Search

Komad koji vam stvarno može poslužiti ove jeseni je oversized blazer. Ovi su nam privukli pažnju

Komad koji vam stvarno može poslužiti ove jeseni je oversized blazer. Ovi su nam privukli pažnju

Tekst: A.P.


Iako već kukamo za ljetom jesen ima svojih čari pogotovo ako nam bude lijepa i sunčana i ako iskoristimo još tih dobrih dana da se prošetamo gradom, odemo na kavu ili na neki ručak/večeru na otvorenom. Savršen suputnik u svim navedenim aktivnostima bit će vam oversized blejzer i po našem mišljenju ovo je doista komad koji se isplati kupiti (ako ga već nemate).

Komad koji vam stvarno može poslužiti ove jeseni je oversized blazer. Ovi su nam privukli pažnju (фото 1)

@i.vukusic

Prvo ga možemo promatrati s one funkcionalne ali i financijske strane jer hej, znamo da nisu vremena za bezglave shoppinge kakve smo radili prošle godine. Ovaj komad je multifunkcionalan i kao takav vas može izvući u više stilskih situacija. Za posao, za dnevni đir, za večernji, kad trebate nešto malo modernije za ogrnuti se osim balonera.

Komad koji vam stvarno može poslužiti ove jeseni je oversized blazer. Ovi su nam privukli pažnju (фото 4)

@iva_chu

Za dnevne prigode nosite ga uz obične traperice, pamučnu majicu ili košulju i neke dobre gležnjače. Dok je još dovoljno toplo možete ga nositi uz kratke traper hlačice ili neke dobre bermude i kaubojske čizme ili tenisice. Za večernje prigode će funkcionirati i kao mini haljina (pogotovo ako ga malo utegnete remenom u struku), ali će dati sartorial štih jednostavnoj slip haljini. Kako je sam po sebi statement komad poželjno je da vam ostatak kombinacije bude jednostavan. Nemojte ga kombinirati s raskošnijim haljinama (volani, asimetrični krojevi) jer bi konačan dojam mogao izgledati malo zbrčkano. U ovom slučaju stvarno vrijedi ona manje je više.

Komad koji vam stvarno može poslužiti ove jeseni je oversized blazer. Ovi su nam privukli pažnju (фото 5)

@beckybonnie

Što se aktualne ponude tiče možete pronaći sve što vam je po volji. Klasičan crni, u boji vina ili bezvremenskoj boji pijeska ili onaj načinjen od jeansa kakav u novoj kolekciji ima Isabel Marant. U Zari smo pronašli i jedan model od umjetne kože, pa ako želite imati neki jači look ove jeseni, svakako obratite pažnju na njega.


Komad koji vam stvarno može poslužiti ove jeseni je oversized blazer. Ovi su nam privukli pažnju (фото 9)

Liu Jo

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više