Traži

Komadi koje želimo u Erdem x H&M kolekciji

Komadi koje želimo u Erdem x H&M kolekciji

Što nas očekuje u novoj kolekciji?


Fotografija: Imaxtree,
Erdem

H&M je u četvrtak objavio da će njihova najnovija dizajnerska suradnja biti izrađena u suradnji s kućom Erdem, a mi smo pokušali predvidjeti što nas u kolekciji očekuje

Brend ovog kanadskog dizajnera s londonskom adresom (a inače englesko-turskih korijena) karakteriziraju romantični krojevi i puno cvjetnog uzorka. Njegove haljine nose neke od najvećih zvijezda kao što su Emma Stone, Ruth Negga, Keira Knightley i Nicole Kidman, a sam je jedan od najcjenjenijih neovisnih dizajnera mlađe generacije danas. Nekoliko komada koji će se naći u kolekciji za H&M koja u trgovine stiže 2. studenog ove godine otkriveno je u videu Baza Luhrmanna kojim je najavljena kolekcija, a u nastavku otkrijte naša predviđanja što bismo sve mogli očekivati u kolekciji.

Cvjetne maksi haljine

One su Erdemov zaštitni znak i razlog zašto toliko holivudskih stilista bira upravo njegove kreacije za crveni tepih. U najavnom videu već vidimo jednu cvjetnu maksi haljinu koja će se naći u kolekciji, a sa sigurnošću ih možemo očekivati još nekoliko kao i midi modele koje Erdem također uvijek uvrštava u svoje kolekcije.

Proljeće 2015 / Jesen 2016 / Proljeće 2017

Štreberski stil

Siluete haljina te puloveri i suknje koji podsjećaju na školske uniforme također se često nađu u Erdemovim romantičnim kolekcijama. Obožava kratke haljinice s kragnama ili visokim ovratnicima baš kao i pencil suknje u kombinaciji s puloverima ili dolčevitama. Budući da će kolekcija koja nas čeka u studenom sadržavati i zimske modele, možda nas očekuje i koji romantičan pulover ili elegantna suknja.

Prefall 2014 / Prefall 2015

Cvjetna odijela

Cvjetna odijela su još jedan neizostavan odjevni oblik u Erdemovim kolekcijama. U videu Baza Luhrmanna već smo vidjeli da će se u kolekciji pojaviti nekoliko cvjetnih pidžama odijela za muškarce (što je Erdemov prvi pokušaj dizajniranja muške odjeće), a mogli bismo očekivati i ona ženska koja će, ako budu izrađena od kvalitetnih cvjetnih brokata, biti sjajan izbor za sve prigode tijekom zime.

Resort 2013 / Prefall 2013

Izvezeni baloneri i kaputi

Nema zime bez dobrog kaputa pa se nadamo da će nas Erdem u svojoj kolekciji za H&M počastiti i kvalitetnim kaputima ili balonerima. U svoje kolekcije nerijetko uvrštava i gornje odjevne predmete koje nikada ne ostavlja jednostavnima već ih ukrašava vezom ili printom čime ih diže na novu razinu i čini pravim statement komadima za zimu.

Prefall 2012 / Prefall 2016 / Resort 2017

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor