Search

Kombinacija koju volimo: nude haljina i dodaci u jarkim bojama

Kombinacija koju volimo: nude haljina i dodaci u jarkim bojama

Tekst: BURO.


Zašto ne biste zamijenili svoju malu crnu haljinu s malom nude haljinom? Nakon godine i pol sivila i vremena koje nam nikako ne ide na ruku stvarno smo spremni za preplanuli ten, seksi haljinu i neke killer štikle ili torbicu. Kombinacija koja će nam sigurno dominirati ljetnim večerima je ona haljine u neutralnim tonovima i cipela ili torbe u nekoj jarkoj ili neon nijansi.

Nude haljina je kao platno koje možete nadopunjavati s hrabrijim dodacima. Neutralni tonovi dobro trpe jarke boje te se ne morate bojati kombinacije u kojoj će vam haljina skoro pristajati kao druga koža, a cipele ili torba će preuzeti glavnu ulogu.

Možete se odlučiti za nekoliko vrsta nude haljine – jako su popularne one od rebrastih materijala koji su iznimno ugodni za nošenje u ljetnim mjesecima. Možete odabrati neki komad od lana ili pamuka ili se možda odlučiti za najsenzualniji trenutak u svili ili satenu (s tankim naramenicama).

Pronašli smo za vas najljepše nude haljine iz aktualne ponude brendova i naravno cipele i torbe s kojima ih možete spariti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više