Search

Kreće sezona teddy bear kaputa. Imamo najbolje modele

Kreće sezona teddy bear kaputa. Imamo najbolje modele

Tekst: A.P.


Opsesija je krenula 2013. godine kada je brend MaxMara predstavio svoj prvi kaput, mekan poput neke tople deke u kojoj bi se obavili od glave do pete. Rođen je Teddy coat, model od umjetnog krzna s podatnom svilenom podstavom koji je brzo postao dio ormara svake žene koja ga je mogla priuštiti i koja je držala do svog imidža. Slavna modna urednica Carine Roitfeld se nije skidala iz njega sezonama, isto kao ni Rosie H. Whiteley, Hailey Bieber, Kim Kardashian, Elsa Hosk..slobodno nastavite niz svake stylish žene na svijetu koju poznajete.

 

Do danas ovaj je kaput ostao klasik koji ne ovisi o smjeni trendova, a sam ih je upravo pokrenuo. Kao rezultat imamo cijeli niz high street, ali i high end verzija ovog modela od kratkih do dugačkih, s reverima, s dvostrukim kopčanjem, s patentnim zatvaranjem – kako god ga je netko uspio reinterpretirati u svojoj verziji. Ako ga posjedujete u nekom kroju, sigurno ste ga iznosili kroz cijelu hladnu sezonu i vjerojatno vam ne treba novi. Manje više svi modeli su kvalitetni jer se radi o debljim materijalima s podstavom pa nisu toliko skloni uništavanju. A ako ste ga kojim slučajem već iznosili i razmišljate o novom primjerku, pomoći će vam naš vodič kroz najbolje modele sezone..

 

Kreće sezona teddy bear kaputa. Imamo najbolje modele (фото 5)

H&M

Kreće sezona teddy bear kaputa. Imamo najbolje modele (фото 6)

s.Oliver

 

Zara, Mango i H&M imaju dobro ponudu bilo da tražite klasičan camel model ili ste se odlučili za neku boju poput zelene ili nebesko plave. Cijene se kreću u rasponu od 500 do 800 kuna. Na Net-a-Porteru smo također pronašli jako povoljan brend Stand Studio s divnim primjercima od umjetnog krzna koje možete nositi od jutra do večeri. Cijena se kreće u rasponu od 300 do 350 eura što nije previše za kvalitetan kaput. U nastavku pogledajte naše favorite.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više