Search

Kupaći kostimi brenda The Coast oduševit će vas svojim šarmom

Kupaći kostimi brenda The Coast oduševit će vas svojim šarmom

Jednostavni, a efektni

Tekst: F.Š.


Image: Coast,
Instagram

Coast je novi srpski brend kupaćih kostima koji laskaju ženskoj figuri i spajaju bezvremenski i trendovski izgled. Kako je ljeto sinonim za uživanje i otkrivanje novih destinacija, brend Coast je pronašao inspiraciju upravo u ljetnim putovanjima. Kostimi iz njihove prve kolekcije su nadahnuti estetikom najpopularnijih ljetovališta po kojima i nose imena: Amalfi, St. Barths, Mykonos, Formentera, Ibiza. Svaki komad je ručno rađen, a krojevi ističu ljepotu ženskog tijela, dok su materijali došli iz Italije. Kolekcije su sačinjene od jarkih boja uz neizostavnu crnu i bijelu, kao i zanimljive uzorke. Modeli iz Passport kolekcije već su osvojili srca modela i IT djevojaka, te tako postali njihov neizostavni pratitelj na plažama diljem svijeta.

Kupaći kostimi brenda The Coast oduševit će vas svojim šarmom (фото 1)

Kako ste došli na ideju kupaćih kostima?

Prije svega smo počele zbog vlastitih potreba jer smo godinama bile u potrazi za modelima koji su istovremeno efektni, praktični i koje možemo nositi kako na plaži tako i na nekom pool partiju. Shvatile smo da postoji jedan prazan prostor na tržištu i odlučile plasirati našu viziju idealnog beachweara.

Kupaći kostimi brenda The Coast oduševit će vas svojim šarmom (фото 2)

Koji model kupaćeg kostima vam je trenutno najpopularniji?

Iako se dame vole sunčati, nama su definitivno najpopularniji jednodijelni modeli: Amalfi s velikim volanom koji je pravi show stopper i u kojem ćete definitivno biti zapaženi, kao i elegantni St. Barths model s pojasom koji se skida, tako da ga možete nositi u dvije varijante.

St. Barths

Jesu li vam kupaći kostimi rezervirani samo za plažu ili se mogu nositi i u ostalim prigodama?

Upravo dva gore spomenuta jednodijelna kostima se mogu nositi i kao večernji bodiji. Oni funkcioniraju uz teksaške kratke hlače ako želite posjetiti neke od mnogobrojnih ljetnih festivala, ili u elegantnijoj varijanti uz palazzo hlače ili pencil suknju.

Amalfi

Postoji li neki model koji pristaje bas svakoj građi tijela?

Model koji definitivno svima pristaje je naša verzija vintage kupaćeg kostima pod nazivom Portofino, on jako dobro "upakira" tijelo, prikrije sve nedostatke i istakne ono najljepše na ženskom tijelu.

Kakvi kupaći kostimi su trenutačno IN?

Danas važe dva pravila: less is more & more is more. Kupaći kostim je jedan od najvažnijih komada u ljetnoj garderobi i zaista se sve nosi: od minijaturnih bikinija do vintage modela. Također, možemo vidjeti i kupaće kostime s oversized volanima koji nisu rezervirani samo za sunčanje, već upravo za privlačenje pogleda. Postoji samo jedna konstanta, a to je odlična kvaliteta.

Kupaći kostimi brenda The Coast oduševit će vas svojim šarmom (фото 3)

Koliko vam društvene mreže pomažu u prodaji?

Od društvenih mreža koristimo samo Instagram i želimo istaknuti da smo vrlo zahvalne na činjenici da živimo u eri Instagrama. To je sjajan biznis alat! Danas je moguće ono što je do prije nekoliko godina bilo gotovo nezamislivo, a to je plasirati svoju ideju na veliko tržište bez enormnih marketinških budžeta. Zahvaljujući pažljivo osmišljenoj kampanji i suradnji s influencerima za veoma kratko vrijeme smo došli do kupaca u regiji. Osim toga, na Instagramu možete i testirati tržište. Mi koristimo svoj profil i kao svojevrsnu fokus grupu koju pažljivo osluškujemo i gledamo kako kupci reagiraju na određene materijale, modele ili boje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više