Search

Limitirana kolekcija trenirki koju ćete sigurno poželjeti u ormaru

Limitirana kolekcija trenirki koju ćete sigurno poželjeti u ormaru

Tekst: BURO.


Posljednju godinu dana svi pokušavamo pomiriti dva dijametralno suprotna lifestylea – aktivan život i poštovanje mjera izolacije. Teretane su zatvorene, zimsko vrijeme baš i nije najpogodnije za bilo kakve sportove na otvorenom, pa se čini da nam preostaje samo izležavanje na kauču, uz grickalice i dobre filmove. No, te kućne radosti naša linija baš i ne ljubi pa svi nastojimo pomiriti uživanje s bilo kakvim uradi sam fitnessom.

Znamo kako je to teško i zato smo za vas osmislili novu, limitiranu kolekciju #kupujmohrvatsko trenirki s kojom možete i ležati i bježati. Isprobali smo ih i stvarno možemo reći da ovaj, isključivo domaći proizvod, kvalitetom stoji uz bok s razvikanim svjetskim brendovima, a možda i malo ispred njih. Dizajnirane i proizvedene u Hrvatskoj, #kupujmohrvatsko trenirke, izuzetno su ležerne i udobne u svim situacijama, materijali su vrlo kvalitetni i mekani, a krojevi dobro pogođeni.

Limitirana kolekcija trenirki koju ćete sigurno poželjeti u ormaru (фото 1)
Limitirana kolekcija trenirki koju ćete sigurno poželjeti u ormaru (фото 2)

Trenirke su se, kažu nam, praktički same nametnule kao logičan izbor nakon jednako kvalitetnih hoodica koje su u zadnje vrijeme postale "it" komadi i kojima su svoju #kupujmohrvatsko poruku poslali i mnogi hrvatski sportaši i pripadnici influencerske scene. Izuzetno udobne i tople hoodice od kvalitetnog pamuka dostupne su u više boja, sa ili bez zip zatvarača i s otisnutim ili izvezenim srcem na prednjici.

Nove trenirke, kao i već ranije lansirana kolekcija hoodica, nisu slučajno odabrane da prenesu #kupujmohrvatsko poruku. Osim što je idealna za jasan statement print, to je odjeća u kojoj se osjećamo najugodnije i izborom koje šaljemo poruku opuštenosti i neusiljenosti, a takvi smo kada smo iskreni. Ovim komadima šaljemo iskrenu poruku #kupujmohrvatsko.

Kupnjom proizvoda iz ove kolekcije činite mali, ali bitan korak prema očuvanju i jačanju domaće proizvodnje i šaljete veliku poruku. Nove trenirke i hoodice, ali i sve druge #kupujmohrvatsko proizvode potražite putem njihovih facebook i instagram profila.

Limitirana kolekcija trenirki koju ćete sigurno poželjeti u ormaru (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više