Search

Ljeto nije ljeto bez asesoara za kosu: evo što nose djevojke koje volimo

Ljeto nije ljeto bez asesoara za kosu: evo što nose djevojke koje volimo

Tekst: BURO.


Ovog ljeta vrijeme je da proširite svoju kolekciju asesoara: osim velikih kopči za kosu, klipsi i scrunchie gumica, došao je trenutak da se vratite omiljenom slamnatom šeširu (ili nabavite novi), ali i dodate druge opcije u miks. Nijedna prava ljetna kombinacija nije potpuna bez tog završnog detalja. Evo koje ljetne dodatke biraju djevojke iz susjedstva koje pomno pratimo. Od ribarskih šeširića (u boji), preko slamnatih modela sa širokim obodom i šilterina pa sve do svilenih marama, otkrijte asesoar koji glavu čuva ovog ljeta i kako ga nose naše omiljene Insta djevojke.

šEšIR od trske

Klasika s razlogom, bez njega je nemoguće zamisliti ljetne dane. Dodajte mu traku u kontrastnoj boji ili lančić kao detalj koji će ga pomaknuti od očekivanog.

ribIČKI šešir

Voleli ga ili mrzeli, ribički šešir (ili bucket hat) je tu i to već neko vrijeme. Nosili smo ga i ovog proljeća, a od tada samo pronalazimo nove modele u koje se zaljubljujemo. Roze varijacije na temu za sada su nam nova opsesija.

MARAMA

Ljetni statement modni dodatak, marama se može stilizirati na bezbroj načina, ovog ljeta nam je omiljeni onaj u stilu sedamdesetih s kontrastnim dezenima.

ŠILTERIcA

Možda smo se na šilterice navikli zato što nisu radili frizerski saloni, ali nismo niti iz daleka spremni napustiti ih. Crnih i bijelih modela nam nikad nije dosta, a zavoljeli smo i one u pastelnim nijansama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više