Search

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati

Tekst: BURO.


Ako smo se kojim slučajem i pitali hoće li minijaturne torbice kao trend preživjeti duže od jedne (ljetne) sezone, sada je potpuno jasno da su se prije približile kategoriji klasike nego nestajanju. Posljednja u nizu mini linija dolazi nam iz kuće Dior i po dimenzijama je najsličnija onoj s Jacquemus potpisom, a sastoji se od klasika koje žene odavno već obožavaju u izvornoj verziji, a pridružuje se modelima koje su već izbacile neke od najvećih kuća.

Ne dozvolite da vas zavara njihova veličina, investiranje u mikro model ne znači kompromis s funkcijom, već jednostavno editiranje: konačno ćete sa sobom nositi samo ono što vam je zaista bitno. Donosimo vam modele koje trebate znati ovog ljeta.

Dior Micro

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 1)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 2)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 3)

Ok, nije jedan model već cijela linija Micro koja donosi Lady Dior, Caro, 30 Montaigne i Saddle torbu u izdanjima koja izgledaju kao da u njih ne stane više od ključeva i kartice. Sve pršti od boja koje su primamljive poput bombončića, ali ono što vam možda neće biti tako primamljivo je njihova cijena koja parira torbama regularne veličine.

Jacquemus Le Chiquito

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 4)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 5)

Simon Porte Jacquemus praktično nosi sve zasluge za cijeli trend koji je razbuktao svojom minijaturnom torbicom koja je sada već zacementirala status modne ikone. Danas postoji i savršena pletena verzija od trske koju ćete lako ubaciti u svoju ljetnu rotaciju.

Bottega Veneta Cloud Mini

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 6)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 7)

Bottega Veneta Cloud model je odavno preplavio sve društvene mreže i ne možete ga izbjeći, ali Mini verzija je predodređena da bude novi favorit. Osim što ima sve što i originalni model (najmekšu kožu i neodoljive boje) ima i remen za rame koji je čini ultra-praktičnom.

Amina Muaddi

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 8)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 9)

Kraljica party cipela okrenula se torbama, a njene kreacije su baš onakve kakvim smo ih zamišljali i očekivali: glamurozne na n-tu potenciju. Zaljubljeni smo u sjajni satenski finiš u kombinaciji s ručkicama optočenim kristalima koje od torbica s njenim potpisom čine asesoar koji je jednako upadljiv poput nakita.

Medea Sisters

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 10)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 11)

Ako postoji jedna stvar koju volimo više od samih sestara, onda su to njihove torbe. Jedini problem? Gotovo je nemoguće odabrati boju, sve su pobjednici!

Loewe Flamenco Nano

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 12)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, ovo su modeli koje trebate znati (фото 13)

Regularna Flamenco torba je savršen suputnik za svaki dan, ali nova mini verzija pod imenom Nano je najbolji prijatelj za noćni izlazak. Odaberite bilo koju boju i nećete pogriješiti. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više