Search

Ljupka Gojić Mikić nosi najmekanija pletiva sezone

Ljupka Gojić Mikić nosi najmekanija pletiva sezone

Urednik: BURO.


Image: Senja Vild

Ljupka je oduvijek bila iskrena i intuitivna, izražajna u svom stilu. Ona uživa u svakodnevnici, u malim stvarima vidi najljepše trenutke života i s lakoćom spaja svoju ženstvenost i razigranost. Upravo iz tih razloga ove jeseni ona utemeljuje A'marie ženu koja uživa u trenucima potpune predanosti sebi, prirodi i sadašnjosti. Zna tko je i ne mari za tuđa očekivanja. Bira jednostavnost u svojoj slojevitosti i nježna je u svojoj odlučnosti. Zna da njezine odluke utječu na okolinu i da ono što nosi ne govori samo o njezinom izgledu već i o njezinom karakteru.

Ljupka Gojić Mikić nosi najmekanija pletiva sezone (фото 1)

Za bazu svojih odjevnih kombinacija bira komade koji je ne sputavaju, poput pletiva Nusha, od toplog i ugodnog kašmira koji će vas iznenaditi svojom lakoćom ili pletiva Jela, veste od meke viskoze, čistih linija, koja se može nositi na više načina. Kombinira ih uz hlače Kiša od eko kože koje su sada već postale nezamjenjivi dio garderobe, a ove sezone nose se nešto ležernijeg i šireg kroja.

Ljupka Gojić Mikić nosi najmekanija pletiva sezone (фото 2)

Preko ramena prebacuje predimenzionirani kaput Marla, ako je oraspoložena za dizajn koji privlači pažnju svojim uzorkom i dugmadi od recikliranog papira, ili jaknu Misha u puderastoj nijansi, ako želi eleganciju koja istovremeno izgleda jako casual. Omiljeni komad joj je kaput Lya od meke alpaka vune s dvorednim kopčanjem - klasik koji nosi godinama.

Ljupka Gojić Mikić nosi najmekanija pletiva sezone (фото 3)

Na večeru odlazi ležerno poput Francuskinje, u svojoj omiljenoj jesenskoj mini haljini Tiasha asimetričnog kroja, sa sitnim cvjetnim uzorkom na tamnoj podlozi, ili Nina, u svijetloj nijansi slonovače posutoj cvijećem, čime razbija očekivanu jesensku monotoniju.

Ljupka Gojić Mikić nosi najmekanija pletiva sezone (фото 4)

Nova sezona mami na nove odluke, ali i ne mora. A'marie žena zna da može ostati mirna sa svojim mislima dok se sve mijenja oko nje. Zna da može nositi klasike, ako to želi, ili se pojaviti u odjevnom komadu koji samo nju zabavlja. Ona je pronašla mir u svojoj smjelosti, sebe u vrtlogu događanja i polako diše unatoč nepredvidivosti.

Ljupka Gojić Mikić nosi najmekanija pletiva sezone (фото 5)
Ljupka Gojić Mikić nosi najmekanija pletiva sezone (фото 6)

Kolekcija je dostupna na amarie-fashion.com i u A'MARIE dućanu na adresi (Gundulićeva 19).

A’marie fall/winter 2021: TALES OF NATURE

photos: Senja Vild

model: Ljupka Gojić Mikić

make up: Simona Antonović

hair: Mijo Majhen

kreativno vodstvo: Anamarija Brkić

lokacija: Plitvice Holiday Resort

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više