Search

Londonski brend čija razigrana estetika osvaja sve više poklonika

Londonski brend čija razigrana estetika osvaja sve više poklonika

Tko je Olivia Rubin?

Tekst: T.L.


Image: Olivia Rubin

Olivia Rubin jedna je od onih dizajnerica u čijoj je odjeći gotovo nemoguće biti tužan. S posebnim afinitetom prema duginim bojama, šljokicama, upadljivim printevima i volanima, Rubin kreira odjeću koja nipošto nije za modno sramežljive, a upravo ta razigrana, pomalo girly estetika osigurala joj je brzinski proboj do ormara modnih influencerica, urednica i stilistica.

Londonski brend čija razigrana estetika osvaja sve više poklonika (фото 1)

Modno osviještene djevojke diljem svijeta danas itekako dobro znaju njezino ime, no iako se njezin londonski brend čini kao instantni uspjeh, Olivia Rubin nije uspjela "preko noći". Nakon što je završila školovanje na prestižnom Central Saint Martinsu, Rubin je izbacila svoju prvu liniju ženske odjeće koja joj je osigurala pažnju velikih igrača na modnoj sceni. No, prije nego što se otisnula u solo vode koje su joj donijele prepoznatljivost i uspjeh zanat je brusila u renomiranim modnim kućama kao što su Alexander McQueen, Dior i John Galliano gdje je bila zadužena za izradu printeva.

Londonski brend čija razigrana estetika osvaja sve više poklonika (фото 2)

Nakon nekoliko burnih godina u modnoj industriji, uzela je pauzu kako bi se posvetila obitelji, a nakon nje osnovala je brend pod vlastitim imenom fokusirajući se na svoju unikatnu viziju ženstvenosti. Brend je svojim upečatljivim šarenim, na trenutke sanjivim, a na trenutke razigranim, dizajnom te fokusom na haljine različitih modela vrlo brzo stekao poklonike na londonskim ulicama, a zahvaljujući društvenim mrežama Olivijine kreacije primijetile su fashionistice u svakom kutku planeta. Danas Olivia Rubin regularno predstavlja svoje modne priče na London Fashion Weeku, a zvijezde poput Lene Dunham, Eve Chen i Aimee Song samo su neke od poznatih žena koje obožavaju njezine haljine.

Londonski brend čija razigrana estetika osvaja sve više poklonika (фото 3)

Londonski brend čija razigrana estetika osvaja sve više poklonika (фото 4)

Londonski brend čija razigrana estetika osvaja sve više poklonika (фото 5)

Leave a comment

više