Traži

Look dana: Blake Lively

Look dana: Blake Lively

Elegantna u Michaelu Korsu

Urednik: BURO.


Fotografija: Foto: Getty/Guliver

Nakon megauspješne serije "Gossip Girl" i niza pojavljivanja na crvenim tepisima te u kampanji kuće Chanel, mlada glumica Blake Lively bila je nadomak titule ikone stila i lista najbolje odjevenih žena

Blake Lively

Nakon megauspješne serije "Gossip Girl" i niza pojavljivanja na crvenim tepisima te u kampanji kuće Chanel, mlada glumica Blake Lively bila je nadomak titule ikone stila i lista najbolje odjevenih žena. Prošle godine se ova vretenasta ljepotica odlučila povući iz oka javnosti te je čak otkrila kako razmišlja o tome da napusti glumački posao i posveti se novom projektu koji već razvija s timom odabranih stručnjaka. Mediji nagađaju da se radi o lifestyle web portalu za koji će pisati brojni poznati stručnjaci. Glumica nije željela otkriti detalje, ali je obećala da će obavijestiti javnost kad sve bude gotovo i spremno.

Blake Lively

O svom projektu nije mnogo pričala ni na jučer održanoj reviji jednog od najpopularnijih američkih dizajnera Michaela Korsa. Glumica je podržala slavnog dizajnera u odjevnoj kombinaciji iz njegove recentne proljetne kolekcije. Sofisticirani look sastojao se od haljine pencil kroja s izvezenim cvjetnim motivom i bluzice koju je u struku stegnula remenom boje konjaka. Za potpun dojam, poslužile su klasične Louboutinke u neutralnoj nijansi pudera izrađene od pitonove kože.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor