Search

Look dana: Christine Centenera

Look dana: Christine Centenera

Minimalizam za modnu urednicu

Urednica australskog Voguea i velika modna ikona, Christine Centenera, na ulicama New Yorka pojavila se u seksi mračnjačkom izdanju

Gdje god se pojavila, s mobitelom kao glavnim asesoarom možete biti sigurni da će ostati zamijećena, usprkos crnoj (ne)boji koja joj je omiljena. Tako je bilo i jučer, kada su Christine uhvatili u street style trenutku. Pripijena prozirna vestica i midi crna suknja sa zvonolikim rubom savršena su kombinacija za užurbane dane tjedana mode.

Atraktivna urednica poznata je ljubiteljica statement čizama, pa tako ni ovaj put nije razočarala. Maslinaste čizme s potpisom kolege joj Kanyea Westa s izrezima na peti i prstima, doista su komad koji bismo rado imale u svom asortimanu. Uz cijelu kombinaciju većina bi modnih insajdera odabrala barem upečatljivu ogrlicu ili napadne naušnice. No, ne i Christine, koja se odlučila za jednostavan srebrni lančić s malim privjeskom. Christine se u ovoj kombinaciji zasigurno nesmetano kretala u Kanyeovom backstageu kojim je koordinirala.

centenera1

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više