Search

Look dana: Kristina Bazan

Look dana: Kristina Bazan

Lijepa blogerica u Dioru

A.P.

Image: Kayture

Jedna od najuspješnijih svjetskih blogerica o čijem je uspjehu reportažu napravio i veliki CNN, osvanula je u prekrasnom stylingu kuće Dior

Popularnosti blogera danas svjedoči broj pratitelja na društvenim mrežama, a Kristinini se broje u milijunima. Ova lijepa plavuša rodom iz Švicarske česta je gošća modnih kuća na svjetskim tjednima mode i pravi uzor brojnim mladim djevojkama diljem svijeta koje je slijede kao da je kakva pop zvijezda. Kristina je lijepa, komercijalna u svom modnom izričaju i kao takva idealna reklama za svaku modnu kuću. Na svom čitanom blogu "Kayture" nedavno je objavila prekrasnu kombinaciju kuće Dior, koju je odjenula za vrijeme posjeta Parizu.

Bazan

Svjetlucavu srebrnu suknju A kroja uparila je s crnom dolčevitom i elegantnim sivim kaputom s tričetvrt rukavima. Styling je zaokružila plavim polučizmicama otvorenih prstiju, sofisticiranom Dior torbicom i crnim šeširom, koji je u ovu kombinaciju unio potrebnu dozu mladenačkog šarma. Za make-up su se pobrinuli vizažisti kuće Dior, koji su Kristini predložili vibrantnu narančastu nijansu na usnama i lagani smokey eyes u tonovima čokolade.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više