Search

Look dana: Moderan styling Hailey Bieber u Jil Sander oversized sakou

Look dana: Moderan styling Hailey Bieber u Jil Sander oversized sakou

Miks tekstura

Tekst: D.D.


Image: Splash News

Američka manekenka Hailey Bieber već je puno puta - svojim odvažnim modnim kombinacijama - pokazala kako pomno prati trendove, no da ipak njeguje stil koji počiva na klasici, a taj miks utjecaja najčešće rezultira odličnim outfitima zbog kojih je često meta fotoobjektiva paparazza. Tako je bilo i proteklog vikenda, kad je u jednoj običnoj šetnji po kavu, zaokupirala pozornost prolaznika, ali i šire javnosti nakon što su njezine fotografije osvanule online. Manekenka je, naime, odabrala oversized sako s potpisom minimalstičkog njemačkog brenda Jil Sander, koji je već sam po sebi dovoljno upečatljiv, a uparila ga je sa sock gležnjačama marke Yeezy te hlačama s efektom lakirane kože.

Look dana: Moderan styling Hailey Bieber u Jil Sander oversized sakou (фото 1)

Tako je u tri odjevna komada iskombinirala tri različite tkanine, odnosno teksture, što je dodatno pridonijelo atraktivnosti ove modne kombinacije. Naime, sako s asimetričnim kopčanjem izrađen je od mješavine vune, pamuka, viskoze i poliamida, a od te kombinacije potječe i njegova boja. Čizme, iz kolekcije "Season 6" brenda Yeezy, su pak, izrađene od platna tamnosive boje, dok su široke hlače u boji crvenog vina, čije je rubove nogavica manekenka zataknula u gležnjače, izrađene od PVC-a.

Sako Jil Sander i gležnjače Yeezy

Ispod predimenzioniranog sakoa, koji je "nosio" čitavu kombinaciju, Bieber je isfurala sweatshirt u sportskom stilu, a styling je zaokružila zlatnim naušnicama te sunčanim naočalama s potpisom francuske modne kuće Celine. Sako brenda Jil Sander, kao i Yeezy gležnjače s potpeticom od 10 cm, dostupni su za kupnju putem online shopa Farfetch, i to po cijeni od 2288, odnosno 840 eura.

Look dana: Moderan styling Hailey Bieber u Jil Sander oversized sakou (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više