Search

Maštate o vjenčanju na plaži? Ova dizajnerica ima odlične prijedloge

Maštate o vjenčanju na plaži? Ova dizajnerica ima odlične prijedloge

Marie France Van Damme

Tekst: D.D.


Image: Buo247.sg

Sunce, plaža, more - kad pomislimo na te tri riječi u glavi su nam samo kupaći kostim, natikače, sunčane naočale i, eventualno, šešir, ali se dizajnerica resort odjeće Marie France Van Damme baš i ne bi složila s nama. Njezina vizija odjevne kombinacije za boravak na obali je sasvim drugačija, a sastoji se od izvezenih kaftana i tunika dužine ispod koljena i to isključivo u crnoj i bijeloj boji te metalik nijansama. Za nju elegancija i odlazak na plažu nisu dva različita pojma, a to je vidljivo i kroz kupaće kostime koje kreira.

Maštate o vjenčanju na plaži? Ova dizajnerica ima odlične prijedloge (фото 1)

Dizajnerica, koja je porijeklom Kanađanka, a baza joj je u Hong Kongu, počela je s kolekcijom od samo 10 komada, a ni danas nije za masovnu proizvodnju - modeli s njezinim potpisom izrađuju se u ateljeu po uzoru na haute couture komade, gdje se ručno i vezu detalji na svilu, šifon i saten, što kreatorica naziva pravom umjetnošću. Glamurozni komadi koje kreira mogu se nositi od jutra do mraka, a jednostavni, ženstveni i udobni modeli inspirirani su plažama Phuketa, Marakeša, kao i Caprija i Azurne obale.

Maštate o vjenčanju na plaži? Ova dizajnerica ima odlične prijedloge (фото 2)

Upravo se, gledajući jednu mladenku na plaži na Phuketu koja je muku mučila sa svojim outfitom, nadahnula za kreiranje Beach Bridal linije, za sve one koje su oduvijek maštale o vjenčanju uz more - lišene visokih potpetica i ogromnih haljina. A njezine se čipkaste i prozračne bijele haljine mogu se lako nositi i u gradskim prigodama. Osim putem stranice brenda, odjeća Marie France Van Damme može se kupiti i putem online dućana Net-a-Porter.

Maštate o vjenčanju na plaži? Ova dizajnerica ima odlične prijedloge (фото 3)

Maštate o vjenčanju na plaži? Ova dizajnerica ima odlične prijedloge (фото 4)

Maštate o vjenčanju na plaži? Ova dizajnerica ima odlične prijedloge (фото 5)

Maštate o vjenčanju na plaži? Ova dizajnerica ima odlične prijedloge (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više