Search

Stigle su nove BURO. hoodies: najmekše majice s kapuljačom za zimsku sezonu

Stigle su nove BURO. hoodies: najmekše majice s kapuljačom za zimsku sezonu

Logomanija vlada

Tekst: A.P.


Zimska kolekcija BURO. majica posvećena je novom vizualnom izgledu portala koji je premijerno predstavljen u listopadu ove godine u sklopu kampanje "New Era". Novi logo je izveden po najmodernijim svjetskim standardima - minimalistički pročišćen sa simbolom točke koja je postala zaštitni znak projekta na globalnoj razini. Iz tog razloga naša nova kolekcija mercha je slavlje novih početaka, koji će kulminirati u proljetnoj sezoni kada ćemo vam predstaviti novi izgled portala i pokrenuti neka nova inozemna i regionalna tržišta.

Nika

Kolekcija se sastoji od 6 modela unisex majica s kapuljačom koje možete kombinirati na više načina. Tri modela su ukrašena BURO. točkom u nijansama neon pink, neon žuta i crna, dok su ostala tri modela ukrašena velikim printom BURO. logotipa. Boja hoodie majice je Champion siva i načinjena je od najkvalitetnijeg toplog pamuka koji se lako održava. Kolekcija je proizvedena u limitiranom izdanju i dostupno je samo 150 komada majica.

Beatricia

Umjesto klasične kampanje odlučili smo iskoristiti privatne vizuale naših čitateljica i suradnica, mladih i urbanih djevojaka o kojima pišemo i za koje kreiramo sadržaj. Kao zaštitna lica se pojavljuju influencerice i modeli Rita Rumora, Nika Matić, Beatricia Palčić, Ines Heli i Luna Valas.

ines

BURO. hoodies su eksluzivno dostupne u Malai Concept Storeu u Zagrebu (Nikole Tesle 9) i na njihovom online shopu. Cijena majica iznosi 450,00 kuna.

Luna

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više