Search

Mala bijela haljina kao uniforma za ljetne dane

Mala bijela haljina kao uniforma za ljetne dane

Kako je nose trendseterice i gdje se može kupiti?

Image: Net A Porter,
Mango,
H&M,
Zara,
LPP,
Instagram

Mala bijela haljina je idealan komad za ljeto uz koji vam ne treba puno dodataka, a evo kako je nositi i gdje je sve možete kupiti

Mala bijela haljina je svevremenski komad koji uvijek funkcionira, a najbolje izgleda u ljetnim kombinacijama sa sandalama i pletenim torbicama koje su trenutno vrlo popularne. U nastavku otkrijte kakve male bijele haljine nude modne kuće, kakvu ponudu imaju high street brendovi i kako svoje male bijele haljine ovog ljeta nose trendseterice.

Dizajneri obožavaju male bijele haljine

Ovaj model haljine u svojoj ljetnoj ponudi imaju sve velike modne kuće među kojima su Valentino, Elie Saab, Alexander McQueen, Chloé, Jacquemus, brend sestara Olsen, Alice+Olivia, i brojne druge modne kuće. U njihovoj ponudi pronaći ćete odlične male bijele haljine u boho izdanju za dnevne prigode, ali i one formalnije koje možete nositi tijekom formalnih prigoda ili večernjih izlazaka.

Odlične pristupačne inačice high street brendova

Kao i obično, high street brendovi ne zaostaju za dizajnerima pa male bijele haljine ovog ljeta u svojim ponudama imaju Mango, H&M, Zara, Reserved, Mohito i brojni drugi. I u njihovim ponudama možete pronaći male bijele haljine za sve prigode i s trendi detaljima poput korzeta u struku ili spuštenih ramena.

Kako malu bijelu haljinu nose trendseterice?

Trendseterice obožavaju male bijela haljine, posebno ljeti. Isabella Rakonić svoju malu bijelu haljinu kombinira s Gucci mokasinama, Aimee Song s trendi crvenim Céline sandalama, dok Annabelle Fleur i Jacey Lenae Duprie poznatija kao Damsel in Dior uz svoje bijele haljine nose pletene torbice. U nastavku otkrijte njihove kombinacije i inspirirajte se kako ovog ljeta nositi malu bijelu haljinu.

Isabella Rakonić

Jacey Lenae Duprie

Julie Sariñana

Aimee Song

Annabelle Fleur

Related articles

Buro 24/7 Selection

više