Search

Maštamo o ljetu, a i cool bikinijima brenda Sommer Swim koji se mogu naručiti u Hrvatsku

Maštamo o ljetu, a i cool bikinijima brenda Sommer Swim koji se mogu naručiti u Hrvatsku

Tekst: D.D.


Image: Sommer Swim,
Instagram


Sad kad su napokon dopuštena putovanja unutar Hrvatske, nepogodne vremenske prilike spriječile su nas u tome da nekamo pobjegnemo za vikend. Ali, nema veze, nadamo se da će već idućeg tjedna situacija biti bolja, što nam daje dovoljno vremena za smisliti "pakleni plan". Nikad nije prerano odrediti gdje ćete jesti, što ćete sve obići i na koje ćete se sve načine opustiti, a po nama nikad nije prerano ni osmisliti outfite za sve to. A kad je riječ o vikend bijegu na morsku obalu, onda je svakako najvažniji komad u kovčegu - kupaći kostim. Trenutačne temperature mora samo su za one najhrabrije, ali uvijek se može pronaći neki bazen ili, barem, stijena, na kojoj se mogu hvatati zrake sunca. A onog trenutka kad smo vidjeli fotografije posljednje kampanje brenda badića Sommer Swim, kao da smo se teleportirali u ljetni dan.

Maštamo o ljetu, a i cool bikinijima brenda Sommer Swim koji se mogu naručiti u Hrvatsku (фото 1)

Otok Ischia smješten je pred Napuljskim zaljevom, a upravo su prirodne ljepote tog otoka poslužile kao idealna kulisa kampanja "La Posidonia" za proljeće/ljeto 2020. snimljene tik prije nego što je pola svijeta zatvoreno u karantenu. Nostalgična kampanja koju je snimio fotograf Cameron Hammond evocira duh prošlih vremena i hedonizam, a dizajnerski minimalistički badići inspirirani vintage modom savršeno su uklopljeni sa scenografijom. S obzirom na to da su sve kolekcije kupaćih kostima ovog brenda inspirirane europskim destinacijama za ljetovanje, ne čudi kako je ovog puta pao izbor i na ovaj talijanski otočić.

Maštamo o ljetu, a i cool bikinijima brenda Sommer Swim koji se mogu naručiti u Hrvatsku (фото 2)
Maštamo o ljetu, a i cool bikinijima brenda Sommer Swim koji se mogu naručiti u Hrvatsku (фото 3)

Brend kojeg je osnovala Anna-Maria Sommer, postao je poznat po minimalističkim bikinijima koje obožavaju manekenke poput Kendall Jenner, Georgije Fowler, Sare Sampaio, Fride Aasen i Lorene Rae, a osim bogate palete boje od kojih se najviše ističu crvena i smaragdnozelena, tu su i uzorci poput leopard printa koji daju dozu luksuza badićima izrađenima od kvalitetne talijanske lycre.

Maštamo o ljetu, a i cool bikinijima brenda Sommer Swim koji se mogu naručiti u Hrvatsku (фото 4)

Nevjerojatno laskavi krojevi, detalji poput volančića i jedinstvene boje samo su dio privlačnosti komada u kojima bismo rado proveli cijelo ljeto. Osim toga, brend sve modele iz kolekcija predstavlja u ograničenim količinama, kako bi izbjegli pretjeranu proizvodnju, a svevremenski dizajn kojeg možete nositi ljeto za ljeto i to u beach klubovima na Ibizi ili Mykonosu pa do povučenih uvala na hrvatskoj obali, osigurava izbjegavanje bespotrebnog gomilanja odjeće. Većina modela je namijenjena za mix & match, pa sami slažete svoju kombinaciju. Cijene gornjih dijelova kreću se od 69 do 79 eura, cijene donjih od 59 do 69 eura, dok ćete za jednodijelne badiće morati izdvojiti 129 eura. I da, brend dostavlja u Hrvatsku

Maštamo o ljetu, a i cool bikinijima brenda Sommer Swim koji se mogu naručiti u Hrvatsku (фото 5)
Maštamo o ljetu, a i cool bikinijima brenda Sommer Swim koji se mogu naručiti u Hrvatsku (фото 6)
Maštamo o ljetu, a i cool bikinijima brenda Sommer Swim koji se mogu naručiti u Hrvatsku (фото 7)
Maštamo o ljetu, a i cool bikinijima brenda Sommer Swim koji se mogu naručiti u Hrvatsku (фото 8)

Leave a comment

više