Search

Midnight 00 ili kako to izgleda kad stilistica odluči kreirati cipele

Midnight 00 ili kako to izgleda kad stilistica odluči kreirati cipele

Predstavljamo brend Ade Kokosar

Tekst: D.D.


Image: Imaxtree,
Instagram

Stilistica i modna savjetnica slovensko-talijansko porijekla Ada Kokosar jedna je od onih dama kojaosvaja stilom, a kad se takva stylish pripadnica modne industrije primi dizajna, komadi koje stvara ne mogu izgledati loše. Bajkovite cipele koje kreira pod nazivom Midnight 00 u kratkom su roku podigle puno prašine na društvenim mrežama, a nakon uspjeha prve kolekcije, dizajnerica je odlučila još dodatno raditi na snižavanju cijena, kvaliteti proizvoda i izgledu modela, a u svoju ponudu statement obuće uvrstila je i modele za svaki dan. Jedan od koraka koji će također u redove fanova njezinog brenda dovesti novu publiku je i suradnja s glazbenicom Rihannom, za čiju su posljednju reviju brenda donjeg rublja Savage x Fenty kreirane posebne sandale.

Kampanja brenda Midnight 00 za sezonu jesen/zima 2019.

Od početka prošle godine, dizajnerica ispujava snove obožavateljicama cipela - oko salonki omata PVC kako bi stvorila velike, upečatljive volane, eksperimentira s tkaninama kao što je til te sandale ukrašava blještavim kopčama od kristalića i bisera. Iako upravo takvi modeli privlače najviše pažnje, dizajnerica je ulicama Milana prošetala i mokasine, a najavila je i da će se u kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2020. naći i ravne, pomalo sportske sandale, koje će nositi ženstven i elegantan potpis koji je upisan u DNA brenda.

Ada Kokosar nosi mokasine iz kolekcije jesen/zima 2019.

Iako brend Midnight 00 funkcionira po principu direct-to-consumer te je Instagram bio krucijalan za prodaju prvih cipela, u posljednjih nekoliko mjeseci za obuću s potpisom Kokosar zainteresirali su se i modni buyeri pa se dio modela može kupiti i putem online shopova Browns i MyTheresa, a salonke i sandale mogu se razgledati i u robnoj kući Galleries Lafayette te uskoro i u pop-up dućanu u Harrodsu. Pripadnici millennial i generacije Z gladni su luksuznih tenisica, a sudeći po interesu za cipele brenda Midnight 00 očito i za obućom pastelnih i neutralnih nijansi s genijalnim detaljima, kao stvorenu za moderne Pepeljuge.

Midnight 00 ili kako to izgleda kad stilistica odluči kreirati cipele (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više