Search

Moderan par kojem je teško odoljeti

Moderan par kojem je teško odoljeti

Justin O'Shea i Veronika Heilbrunner


Image: Imaxtree/ Getty Images

Neke stvari jednostavno su bolje kad su spojene, ili su barem jače. Upravo bismo to mogli reći za poznati modni par, Justina O'Shea i Veroniku Heilbrunner, gdje veličina jednog ne nadmašuje onog drugog, već, naprotiv, ove dvije energije fantastično se nadopunjuju

Odjeven u savršeno krojena višeslojna odijela, s tetovažama koje vire ispod rukava, Justin O'Shea, buyer poznate luksuzne online trgovine mytheresa.com, u vrlo kratkom roku postao je jedan od najprepoznatljivijih karaktera modne scene. Iskreno će reći kako je njegov ormar nadasve dosadan jer se uglavnom sastoji od klasičnih muških odijela i košulja, i to ona s potpisom Prade, Acnea ili, pak, brenda Doyle Mueser. 

S druge strane, Veronika, koja je prije ovog posla radila kao modna urednica u nekoliko njemačkih modnih časopisa, a danas je na poziciji modne urednice njemačkog Harper's Bazaar časopisa, njeguje vrlo ležeran i eklektičan stil. Vrlo često ističe potrebu za velikom komocijom, a visokoj modi pristupa s, mogli bismo reći, velikom dozom neozbiljnosti i ironije – jer, ruku na srce, rijetko kome pođe za rukom uspješno kombinirati haljinu Christophera Kanea, Acne kaput senf boje, snježno bijele Nike sportske čarape te Valentino otvorene platforme, kao što to polazi za rukom ovoj djevojci. 

Zajedno čine par kojem tek nekolicina može odoljeti, no, u društvenoj stratosferi, postali su daleko više. Postali su hodajuća vizija modernog para koji je uspješan, zanimljiv, elegantan i uvijek savršeno sinkroniziran, te par koji zajedno ostavlja dojam visoke vizualne dekadencije.

Moderan par kojem je teško odoljeti (фото 1)

Moderan par kojem je teško odoljeti (фото 2)

Moderan par kojem je teško odoljeti (фото 3)

Moderan par kojem je teško odoljeti (фото 4)

Moderan par kojem je teško odoljeti (фото 5)

Moderan par kojem je teško odoljeti (фото 6)

Moderan par kojem je teško odoljeti (фото 7)

Moderan par kojem je teško odoljeti (фото 8)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više