Search

Modni stil: Lea Davogić

Modni stil: Lea Davogić

Kako se nosi mlada DJ-ica?

Tekst: A.P.


Image: Senja Vild

U novom izdanju rubrike Modni stil potegnuli smo do Beograda i mlade DJ-ice Lee Davogić...

Lea je pravi prototip coolerice čiji stil odgovara aktualnim smjernicama na svjetskoj modnoj sceni. Kombinira street wear s komadima iz maminog ormara, a poput većine djevojaka svoje generacije uglavnom se odijeva u trgovinama high street brendova poput Zare i H&M-a. Strast joj je glazba te je ponosna vlasnica diplome glazbene akademije u Beogradu. Večeri provodi za DJ pultom beogradskih klubova, a danju vježba na klaviru koji je njena prva ljubav. Mi smo zavirili u njen ormar i otkrili što će nositi u narednoj sezoni, gdje kupuje, što voli vidjeti na ženi, tko su joj modni uzori? U nastavku pročitajte što nam je otkrila..

Kako bi opisala svoj stil?
Moj stil zavisi od raspoloženja i prilike koji diktiraju stil. Uzor tog dana može biti Audrey Hepburn, a isto tako i Kate Moss -heroin chic.

Omiljeni komadi za naredno proljeće?
Klasičan Burberry baloner (ne mora biti brendiran, ali inspiriran istim), oversized sako, slip haljina, bijele traperice i Reebok Club C tenisice.

Modni stil: Lea Davogić (фото 1)

Pet komada koje bi vječno čuvala u ormaru?
Mamin Moschino couture sako iz 90-ih,  Yugochic majicu, YSL haljinu (koja više liči na spavaćicu nego haljinu, ali sreća sada je već postalo normalno da se underwear nosi kao outerwear), bakinu tuniku iz Alžira (koja je bar 20 godina starija od mene) i LV torbu koju sam naslijedila od mame (od tamno smeđe kože, puno kvalitetnije od ove koju danas koriste).

lea

Brendovi koje najčešće kupuješ?
Voljela bih da su to neki Acne ili Zadig & Voltaire, ali let's face it ipak je Zara za sada realniji izbor što se budžeta tiče, ako govorimo o učestaloj kupovini. Ukoliko sam u inozemstvu, onda Urban Outfitters.

lea

Koliko ti treba da se spremiš za večernji izlazak. Koja je tvoja dobitna kombinacija u tom slučaju?
Mogu se spremiti za 15 minuta ako treba, ali ako imam vremena to može trajati i 45 minuta. Kako sam DJ-ica moj izlazak je ujedno i posao, tako da mi mora biti udobno jer plešem i stojim na pultu cijelu noć. Ta dobitna kombinacija podrazumijeva tenisice, top, trenirku ili kratke hlačice i majicu.

Modni stil: Lea Davogić (фото 2)

Omiljeni grad za shopping?
New York, bez razmišljanja.

lea

Na što ti nije žao potrošiti veći iznos novca?
Nije mi žao trošiti novac na sunčane naočale (tješim se kako imaju UV zaštitu, s razlogom toliko koštaju i moje oči će mi jednog dana zahvaliti, iako u sebi znam da plaćam brend).

lea

Kupuješ li planski ili zgrabiš u prolazu što ti se sviđa?
Krenem u kupovinu planski, vratim se kući sa svim i svačim, osim onim po što sam krenula.

Modni stil: Lea Davogić (фото 3)

Trend koji ti ne leži?
Kim Kardashian način oblačenja ili svlačenja.

Kako se odijevaju djevojke iz tvoje generacije? Jesu li opterećene Instagramom i trendovima koji se tamo prikazuju? 
Na žalost mislim da se dosta izgubio osobni stil i pečat, djevojke sve više nalikuju jedna drugoj i na influencerice s Instagrama. Čast izuzecima!

Modni stil: Lea Davogić (фото 4)

Misliš li da su cure danas slobodnije u izražavanju svog stila ili je ta sva sila trendova izazvala jednu uniformiranost?
Rekla bih i jedno i drugo. Jesu slobodnije, ali sve su na isti način slobodne tako da su zapravo uniformirane.

Što nikako ne voliš vidjeti na ženi?
Neoriginalnost i okrnjen lak za nokte.

lea

Tko su po tebi najbolje odjevene žene?
Uff teško mi je odabrati... npr: Olivia Palermo, Mira Duma, Christine Centenera, Kate Moss, Alexa Chung, Zoe Kravitz...

Koja je tvoja kombinacija od 5 minuta?
Traperice, bijela majica i kožna jakna (živio James Dean), tenisice ili cipele s potpeticama, ovisno o tome je li dan ili noć.

lea

Postoje li neki komadi koje si kupila, a nikad ih nisi odjenula? Koji su to?
Uporno kupujem cipele s visokim potpeticama koje ostanu zapakirane jer ću zapravo jako rijetko izabrati da mi bol u stopalima skrati plesanje ili šetnju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više