Search

Mojih 5 omiljenih komada: Nevena Rendeli

Mojih 5 omiljenih komada: Nevena Rendeli

Zavirili smo u njen ormar i otkrili bez kojih komada ne može

Tekst: A.P.


Image: John Pavlish

Nevena Rendeli nam je otvorila vrata svog zagrebačkog doma i otkrila 5 najdražih komada koje čuva u svom ormaru

Među njima se našla jedna azurno plava haljina radi koje je, kako kaže ostala bez zadnjeg novčića u Parizu te neki komadi koje preferira za svaki dan. Nevena nam je sama otkrila koji joj komad što predstavlja u životu, a više pročitajte u nastavku:

 Tenisice

tenisice
"Ovisnica sam o tenisicama, pa ih imam u nekoliko boja i vrsta u ormaru. Ovo su mi nove  idealne za proljeće."

Azurno plava haljina

Gucci haljina

"Haljina koju sam kupila u Parizu za promociju svog vodiča. Sada je već pomalo vintage komad, ali me podsjeća na legendarni šoping u najskupljoj ulici na svijetu, Avenue Montaigne i isprobavanje uz pjenušac i kolačiće. Bila mi je prevelika, pa se u roku dva sata prekrojila po meni. Platila sam je tada, kao sv. Petra kajganu i onda se do hotela vratila metroom jer nisam imala za taxi."

Idealna dnevna kombinacija

Košulja
"Košuljica na zebre i torbica za svakodnevnu upotrebu, nemaju neku ludu i zanimljivu priču osim što mi je slatka kombinacija."

Koktel haljina

amarie haljina

"Romantična haljina stara sad već desetak godina kojoj se stalno vraćam zbog njezinog romantičnog kroja i zanimljivog materijala. Brojne su prilike kad sam ju nosila i nevjerojatno kako nikad nije izašla iz mode."

Glomazna ogrlica

marni hm

"Iako ovaj komad nisam puno nosila jer je poprilično glomazna ogrlica, draga mi je kao suvenir na kolekciju koja me oduševila."

Related articles

Buro 24/7 Selection

više