Search

Muškarac mjeseca: Jared Leto

Muškarac mjeseca: Jared Leto

Povratak u vrh glumačkog svijeta

Tekst: BURO.


Image: Foto: Getty Images

Za muškarca mjeseca ovog smo puta odabrali Jareda Letoa, o kojem se u posljednje vrijeme opet počelo pričati zahvaljujući 6 nominacija za nagradu Oscar koje je dobio njegov posljednji film "Dobri dileri Dallasa". Radnja filma se vrti oko HIV-om zaraženog Rona Woodroofa kojeg glumi Matthew McConaughey i koji zajedno sa transseksualnim likom Jareda Letoa počinje na ulicama preprodavati lijek zabranjen u Americi, a koji im jedini pomaže.

Jared Leto

Jared se za ulogu Rayona vizualno transformirao. Smršavio je 13 kilograma te nekoliko mjeseci proveo u ženskoj odjeći i na visokim petama, a za vrhunsku glumu je dobio Zlatni globus za najbolju sporednu ulogu, uz mnoge druge nominacije i nagrade koje mu je projekt donio. Leto je poznat po biranju zanimljivih i kompleksnih uloga, a njima je daleko dogurao od lika Jordana Catalana iz serije "I to mi je neki život" u kojoj mu je partnerica bila Claire Danes.

Jared Leto

Tiha patnja mnogih tinejdžerica nije se dugo zadržavao u filmskom svijetu, nego je svu svoju pažnju posvećivao bendu 30 Seconds From Mars. Štoviše, nekoliko je puta izjavio da će na neko vrijeme završiti s kinematografskim izletima i na duže se vrijeme posvetiti svom bendu.

Jared Leto

Jared Leto

Tekst: D.Č.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više