Search

Naša jesenska uniforma je kožna suknja i visoke čizme. Imamo najbolje modele

Naša jesenska uniforma je kožna suknja i visoke čizme. Imamo najbolje modele

Tekst: BURO.

Jesen je vrijeme kože što će vam dokazati ponuda u high end i high street dućanima koji su prepuni komada od prave i umjetne kože bilo da se radi o hlačama, haljinama, sakoima ili suknjama. Suknje su nam prve na listi iz nekoliko razloga. Prvi je taj da su savršen spoj seksepila i elegancije, pogotovo ako govorimo o pencil modelima koji se najbolje kombiniraju s jednostavnim dolčevitama i košuljama. Drugi je što su univerzalan komad koji, ovisno o dodacima i ostatku stylinga, možete nositi u više različitih prigoda a da ste u svakoj “on top of the game”. Hoćete li odabrati suknju od prave ili umjetne kože ovisi o vlastitim preferencijama. Mnogi high end brendovi nude modele od vrhunske umjetne kože te ako imate moralnu dilemu oko nošenja prave kože, ovo će vam biti idealan izbor. Umjetna koža je stvarno napredovala kao materijal u posljednjih dvadesetak godina i zahvaljujući tehnologiji obrade izgleda jednako dobro kao prava i kvaliteta je zadovoljavajuća.

Jako kvalitetne kožne komade u Hrvatskoj možete pronaći u brendu Mona kojima je koža specijalnost, a nekoliko dobrih modela ima i Zara i nešto su skuplji od standardne ponude. U high end svijetu je izbor neograničen, a posebno smo slabi na brend Khaite NY koji nudi model od PVC kože. Ovaj model je jako popularan što će vam dokazati oznaka “low stock” koja će vas dočekati na svakoj e-commerce platformi.

Naša jesenska uniforma je kožna suknja i visoke čizme. Imamo najbolje modele (фото 4)

ZARA

Naša jesenska uniforma je kožna suknja i visoke čizme. Imamo najbolje modele (фото 10)

KHAITE

NOSITE IH S ČIZMAMA

Za dobru suknju trebate i dobre čizme i to po mogućnosti neki visoki model s potpeticom koji će kombinaciji dati onaj završni touch. Odaberite modele koji estetikom podsjećaju na 70-e s debelim potpeticama ili se odlučite za udobniju verziju s kitten petom u kojoj možete obavljati sve dnevne aktivnosti. U nastavku je nekoliko prijedloga.

više