Search

Naše djevojke obožavaju Saudade haljinu s potpisom Jacquemusa

Naše djevojke obožavaju Saudade haljinu s potpisom Jacquemusa

Tekst: BURO.


Da je Jacquemus omiljen od strane žena poznata je stvar. Jednostavnost, seksepil, želja da se svaka žena u njegovim haljinama osjeća i izgleda savršeno, stavili su rad ovog dizajnera na sam vrh liste želja, pogotovo kada govorimo o ljetnoj sezoni. Francuz je doista kralj ljeta sa svojim haljinama koje su skrojene da istaknu najbolje na tijelu, a izgledaju gotovo nonšalantno i nenapadno u toj privlačnosti. Sigurno najpopularniji model haljine je Saudade – predivna asimetrična haljina koja se nabire na bokovima i dolazi u cijelom spektru boja.

Naše djevojke obožavaju Saudade haljinu s potpisom Jacquemusa (фото 1)
Naše djevojke obožavaju Saudade haljinu s potpisom Jacquemusa (фото 2)

 

Ovaj model su odjenule naše dvije BURO. djevojke koje smo ugostili na Mykonosu prije mjesec dana. Mina Milutinovć je srpska manekenka s trenutnom adresom u Ateni. Mina se odlučila za krem bijelu verziju Saudade modela koju je odjenula za rođendanski party.

 

 

Druga je naša Pamela Smoljanić koja je odabrala jarko ružičastu verziju za svoj party u Dubrovniku i upotpunila je s Jacquemus torbicom i Zarinim sandalama. Ovaj model je rasprodan jer se radi o specijalnoj kolekciji koju je Jacquemus dizajnirao za MyTheresu. Iako su svi Saudade modeli uglavnom rasprodani, nekoliko ih možete pronaći na službenom web shopu brenda ali i pratite e-commerce platforme jer ih dizajner uvijek vraća zbog velike potražnje koja ne jenjava.

 

Naše djevojke obožavaju Saudade haljinu s potpisom Jacquemusa (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više