Traži

Na ovaj biste londonski brend pomaknute estetike trebali obratiti pažnju

Na ovaj biste londonski brend pomaknute estetike trebali obratiti pažnju

Esthé

Tekst: D.D.


Fotografija: Esthe,
Instagram

Kad svoj modni brend smatrate doslovnom interpretacijom riječi estetika nema druge nego da ga nazovete Esthé - barem je takva bila logika kreatora iz Grčke, čiji se ideje pretvaraju u stvarnost u ateljeu u londonskom West Endu. Tim ovog brenda inspiraciju pronalazi u putovanjima i lokalnoj kulturi, ali i glazbi, likovnoj umjetnosti i povijesti, a kada sažmu sve te doživljaje i međusobno ih podijele nastaju lookbookovi koji vas zaista vode na uzbudljivo vizualno putovanje. Jednaku pozornost posvećuju osmišljavanju vizualnih priča, kao i odjeći za modernu ženu, a svakom šavu udahnut je i dašak luksuza putem različitih finiša i krojačkih tehnika kojima se tradicionalno koriste samo couture kuće.

Klasični komadi s modernim zaokretom predstavljeni su i u novoj kampanji pod nazivom "Shady Pastels". Svoju limitiranu kolekciju dizajneri ovog brenda ne smatraju samo odjećom, već i draguljima koje žene mogu godinama čuvati u ormaru, ali i kao nešto što u njima potiče snove i onaj "wow" efekt. Baš je zato i ovaj lookbook vizualni spektakl, a uz prljavoružičastu boju, kolekcijom dominiraju i plava te siva s metalik efektom.

Tri boje koje su odabrane za sezonu proljeće/ljeto 2019. godine ujedno su nevine i elegantne, a sličan dojam ostavljaju i krojevi. Romantika se izmjenjuje s mistikom u novoj kampanji, a ovi statement i svakodnevni komadi izrađeni su većinom od svile i čipke. Dozu ženstvenosti kolekciji daju dramatični trapez krojevi, elaborirani volani i predimenzionirane kragne, a baš svaki od 50 predstavljenih komada bit će "točka na i" modnoj kombinaciji koju odaberete. Cijene modela kreću se od 55 do 280 funti, a možete ih naručiti putem službenog webshopa

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više