Search

Na ovaj biste londonski brend pomaknute estetike trebali obratiti pažnju

Na ovaj biste londonski brend pomaknute estetike trebali obratiti pažnju

Esthé

Tekst: D.D.


Image: Esthe,
Instagram

Kad svoj modni brend smatrate doslovnom interpretacijom riječi estetika nema druge nego da ga nazovete Esthé - barem je takva bila logika kreatora iz Grčke, čiji se ideje pretvaraju u stvarnost u ateljeu u londonskom West Endu. Tim ovog brenda inspiraciju pronalazi u putovanjima i lokalnoj kulturi, ali i glazbi, likovnoj umjetnosti i povijesti, a kada sažmu sve te doživljaje i međusobno ih podijele nastaju lookbookovi koji vas zaista vode na uzbudljivo vizualno putovanje. Jednaku pozornost posvećuju osmišljavanju vizualnih priča, kao i odjeći za modernu ženu, a svakom šavu udahnut je i dašak luksuza putem različitih finiša i krojačkih tehnika kojima se tradicionalno koriste samo couture kuće.

Na ovaj biste londonski brend pomaknute estetike trebali obratiti pažnju (фото 1)

Klasični komadi s modernim zaokretom predstavljeni su i u novoj kampanji pod nazivom "Shady Pastels". Svoju limitiranu kolekciju dizajneri ovog brenda ne smatraju samo odjećom, već i draguljima koje žene mogu godinama čuvati u ormaru, ali i kao nešto što u njima potiče snove i onaj "wow" efekt. Baš je zato i ovaj lookbook vizualni spektakl, a uz prljavoružičastu boju, kolekcijom dominiraju i plava te siva s metalik efektom.

Na ovaj biste londonski brend pomaknute estetike trebali obratiti pažnju (фото 2)

Tri boje koje su odabrane za sezonu proljeće/ljeto 2019. godine ujedno su nevine i elegantne, a sličan dojam ostavljaju i krojevi. Romantika se izmjenjuje s mistikom u novoj kampanji, a ovi statement i svakodnevni komadi izrađeni su većinom od svile i čipke. Dozu ženstvenosti kolekciji daju dramatični trapez krojevi, elaborirani volani i predimenzionirane kragne, a baš svaki od 50 predstavljenih komada bit će "točka na i" modnoj kombinaciji koju odaberete. Cijene modela kreću se od 55 do 280 funti, a možete ih naručiti putem službenog webshopa

Na ovaj biste londonski brend pomaknute estetike trebali obratiti pažnju (фото 3)

Na ovaj biste londonski brend pomaknute estetike trebali obratiti pažnju (фото 4)

Na ovaj biste londonski brend pomaknute estetike trebali obratiti pažnju (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više