Search

Najbolje odjevene dame godine po izboru BURO. redakcije

Najbolje odjevene dame godine po izboru BURO. redakcije

Izdvojili smo naša tri favorita

Tekst: D.D.


Image: Splash News,
Instagram

Godinu koja će uskoro biti iza nas pamtit ćemo po brojim događajima koji su obilježili svijet mode, ali i po određenim damama koje su, po našem mišljenju, najbolje reflektirale što znači stil u 2019. Svaka od dama koje su se našle na našoj listi nose furaju zaista različite stilove, ali upravo su fokus na romantičnu retro ženstvenost, minimalizam i eklektičnost obilježili posljednjih 12 mjeseci. Pregršt je glazbenica, glumica, redateljica, modnih influencerica, sportašica, TV voditeljica, poduzetnica, aktivistica i manekenki zaslužilo biti na listi najbolje odjevenih, no mi smo si dopustili odabrati baš one koje su nas osobno oduševile. Izbor BURO. redakcije otkrijte u nastavku!

David Morhan, novinar

Naklonost glumice Lucy Boynton pastelnim tonovima i eteričnim haljinama podudara se s njezinim njuhom za retro - široki ovratnici, siluete 70-ih godina prošlog stoljeća i gotovo neizbježne paučaste trepavice. Pomalo je slatko, pomalo strašno. Njezin lijeni, izgubljeni pogled savršeno se slaže uz pomalo sablasno-djetinjaste lookove.

Dina Dončević, modna urednica

Karijeru Rosie Huntington-Whiteley pratim dugi niz godina, međutim, kao i većina manekenki, nikad mi se nije isticala nekim posebnim stilom. Sve do ove godine. Posljednjih nekoliko mjeseci stil ove Britanke bazira se na minimalizmu i klasici s dodatkom pomaknutih modnih dodataka, i to najčešće s potpisom talijanske kuće Bottega Veneta. Za crveni tepih i dalje bira seksepilne kreacije, ali moram priznati da me njezini street style lookovi više privlače.

Mara Modrić, glavna urednica

Moj izbor za najbolje odjevenu ženu (i ove) godine je Tracee Ellis Ross. Američka glumica i TV voditeljica, inače kći dive Diane Ross već me godinama oduševljava svojim eklektičnim modnim izričajem i načinom na koji nosi zahtjevne komade koje bi većina proglasila nenosivima. Vjerojatno me privlači i zato što je njezin stil dijametralno suprotan mome - glasan, upečatljiv, šaren, odvažan.

Leave a comment

više