Search

Najbolje odjevene na svjetskim Tjednima mode za proljeće 2015.

Najbolje odjevene na svjetskim Tjednima mode za proljeće 2015.

Top 10 odjevnih kombinacija poznatih fashionistica


Image: Getty Images/Splash,
Imaxtree

Olivia Palermo, Kate Moss, Chiara Ferragni...

Završili su svjetski Tjedni mode - na pistama New Yorka, Londona, Milana i Pariza najjača modna imena prikazala su svoje nove kolekcije za proljeće 2015. u čijim prvim redovima su sjedile poznate fashionistice, urednice i blogerice. Nakon svih street style izvještaja, večernjih party događanja i naravno onih dnevnih, Büro 24/7 napravio je svoju listu najbolje odjevenih s Tjedana mode. Nije bilo teško zamijetiti kako su se neka lica svakodnevno pojavljivala na ulicama metropola, ali mi smo odabrali one čije kombinacije su bile pravo osvježenje u gomili trendi pojava.

Olivia Palermo ponovno je briljirala svojim elegantnim izborima, a najviše pažnje privukla je na reviji Burberry Prorsum u haljini modne kuće uz koju je nosila šal Carolina Herrera opušteno zategnut remenom oko struka. I Alexa Chung svoje je dane provodila na svjetskim Tjednima mode, a izdvojili bi njezinu profinjenu kombinaciju s revije kuće Chanel u Parizu.

Chiara Ferragni

Jedna od najvećih zvijezda street stylea ove sezone bila je modna urednica Giovanna Battaglia koja je poznata po tome da jako dobro zna kako se nose 'statement' komadi. Poznata obožavateljica suknji odjenula je komplet s printom tratinčica uz jednostavne crne sandale i upečatljive sunčane naočale. Ne možemo nikako ne izdvojiti Kate Moss i njezinu pojavu na reviji kuće Gucci - ponekad su crna haljina i životinjski uzorak sve što trebate za dobru kombinaciju. Njoj je to zasigurno uspjelo bez greške.

Koga smo još izdvojili kao favorite, provjerite u nastavku!

Giovanna Battaglia

Elisa Sednaoui

Olivia Palermo

Kate Moss

Alexa Chung

Christine Centenera

Veronika Heilbrunner

Irina Lakicevic

Related articles

Buro 24/7 Selection

više