Search

Najpopularnija Reebokova tenisica za vježbanje sada dolazi u veganskoj verziji

Najpopularnija Reebokova tenisica za vježbanje sada dolazi u veganskoj verziji

Tekst: BURO.


Nakon lansiranja nove službene fitness tenisice Nano X1 u ožujku ove godine, iz Reeboka stižu nove vijesti. Od sada svi ljubitelji fitnessa i udobnosti Nano X1 tenisice mogu, osim u crnoj i bijeloj, pronaći i u drugim bojama: crnoj u kombinaciji s narančastom i neon mint nijansom, crvenoj s crnim te narančastoj s crno-bijelim detaljima koja je dostupna za žene. Osim toga, stigao je i Nano X1 Vegan, zelena preobrazba dosadašnje omiljene tenisice za vježbanje.

Reebok je povodom Mjeseca Zemlje 2021. lansirao tenisicu koja će ispuniti sva očekivanja fitness entuzijasta što se tiče udobnosti, svestranosti i lakoće nošenja, a u potpunosti je izrađena od materijala koji nisu životinjskog podrijetla. Uz to, minimalno 40 posto tenisice je biljnog podrijetla. Materijali poput pamuka od kojeg je napravljen gornji dio, ricinusova ulja kao dijela uloška, EVA pjene i prirodne gume izvana i iznutra, jamče najbolje iskustvo nošenja u svakom trenutku.

„Jedan od naših ciljeva je stvoriti inovativna rješenja koja će pomoći u stvaranju čišćeg planeta bez utjecaja na performanse proizvoda", rekao je Tal Short, Reebok Senior Product Manager. „Odgovorni smo ne samo prema potrošačima, već i prema planeti Zemlji. Proizvodi poput Nano X1 Vegan mali su, ali važni koraci koje poduzimamo prema našim ambicijama održivosti kao brenda".

Najpopularnija Reebokova tenisica za vježbanje sada dolazi u veganskoj verziji (фото 1)

Reebokov novi Nano X1 Vegan pridružio se popisu nekoliko ekološki prihvatljivih modela brenda zajedno s Floatride Energy GROW tenisicama za trčanje i Zig Kinetica II [REE] CYCLED tenisicama. Reebokove kategorije [REE] GROW i [REE] CYCLED dvije su najveće inicijative održivosti brenda. Svi proizvodi tvrtke Reebok [REE] GROW izrađeni su od najmanje 50% biljnih materijala, dok svi proizvodi [REE] CYCLED imaju gornji dio izrađen od najmanje 30% recikliranih materijala.

Nano X1 je u Hrvatskoj dostupan u Intersport, Sport Vision, Polleo Sport i Sport & Moda trgovinama, a više informacija o novim tenisicama dostupno je na Reebok.hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više