Search

Nemate ideju što odjenuti za vjenčanje? Sako-haljina je pun pogodak!

Nemate ideju što odjenuti za vjenčanje? Sako-haljina je pun pogodak!

Modeli za posebne prigode

Tekst: D.D.


Image: Buro247.kz,
Instagram

Pokušajte odijela i koktel haljine zamijeniti njihovim spojem - isticat ćete se i odisati seksepilom, jer se sakoi-haljine nose na golo tijelo...

Sakoi nalik onima koji čine smoking, sa satenskim ovratnikom ili raskošnim gumbima, produžene siluete pravi su hit među celebrity damama koje ih za večernje izlaske biraju umjesto haljina. Ultrakratke sako-haljine ili dužine iznad koljena nose se na golo tijelo, poput haljine, a s obzirom na to da su elegantne i chic, odlična su opcija i za proljetna vjenčanja, ako se nalazite u dilemi što odjenuti. Otmjene haljine rezervirane su za nešto formalnije prigode, a osim crnih komada, u ponudi su i oni jarkih boja, poput Off-White modela koji je isfurala manekenka Bella Hadid.

Bella Hadid, Hailey Baldwin, Kim Kardashian West i Diane Kruger

Silueta sako-haljina iznimno je laskava, a njihova popularnost među dizajnerima dokazuje da je već zaista svima dosta muškobanjaste i oversized mode koja vlada u svijetu ženske odjeće posljednjih nekoliko sezona, pogotovo kad su u pitanju odijela. Utjecaj 80-ih vidljiv je i na ovim modelima, a u dizajnerskoj ponudi mogu se pronaći i one s otkrivenim ramenima.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više