Search

Neodoljive sandale koje su osvojile trendseterice

Neodoljive sandale koje su osvojile trendseterice

Céline model nose svi


Image: Instagram,
Celine

Jednostavne Céline sandale iz kolekcije za ljeto 2017. osvojile su trendseterice diljem svijeta

Ove odlične sandale su na reviji kuće Céline prikazanoj u rujnu prošle godine nošene rasparene, odnosno crna i bijela zajedno što im je dalo poseban šarm i, čini se, na prvu osvojilo trendseterice.

Phoebe Philo ima osjećaj za "it" komade

Radi se o modelu koji je dizajnerica Phoebe Philo predstavila u kolekciji kuće Céline za proljeće i ljeto 2017. godine. Sandale dolaze u crnoj, bijeloj i crvenoj boji, a možete ih nositi i odvojeno kako je to bilo i na reviji. High street brendovi nisu prepoznali potencijal ovog modela nakon revije koja je prikazana u rujnu tako da ćete u njihovoj ponudi teško pronaći pristupačnije inačice ovih sandala, a ako si pak poželite priuštiti original za njega ćete trebati izdvojiti čak 580 eura. U nastavku pogledajte sve modele ovih odličnih sandala.

Kako ih nose trendseterice?

Aimee Song obožava nositi jednu crnu i jednu bijelu sandalu istovremeno, a ima i crveni model baš kao i Leandra Medine koja se ovog ljeta iz svojih Céline sandala ne skida. No, ove sandale su, kao i svi drugi komadi kuće Céline, ipak najveća poslastica za minimalistice koje se ne skidaju iz crno-bijelih kombinacija pa su se ove sandale u njih odlično uklopile. U nastavku pogledajte kako trendseterice nose ove odlične Céline sandale.

Aimee Song

Alma Y

Yuliya Fabbri

Leandra Medine

Trini González

Related articles

Buro 24/7 Selection

više