Search

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store

Spoj streetweara i mode

Tekst: Dina Dončević


Image: Stanislav Cvitković,
PR

Čak i ako niste ludi za tenisicama, pažnju vam je zasigurno privukao izlog novootvorenog Approved! storea u samom centru Zagreba. Raj za sneakerheadove, ali i one koji će to tek postati, smješten je u Masarykovoj ulici, a na minimalističko uređenje, koje u fokus stavlja tenisice, odjeću i asesoar u streetwear stilu te ostale artikle u ponudi, malo tko može ostati ravnodušan. Za ideju uređenja interijera u minimalističkom stilu zaslužan je direktor prodaje Nikola Perić, a njegove je zamisli u djelo proveo mladi splitski arhitekt Borna Penjak.

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 1)

Ono što je također bilo bitno prilikom kreiranja interijera je i "customer experience" koji je u ovom dućanu doveden zaista na visoku razinu. Naime, dućan ima vibru dnevnog boravka, a poanta je i bila da kupci ne dožive samo izbor odjeće i obuće koja im se nudi, već da kad napuste trgovinu pričaju i o svojim doživljajima i, naravno, vrate se. A ono što je sigurno tema razgovora svih koji su posjetili Approved! je i PlayStation koji se nalazi u dućanu, kao i mini hladnjak s pivima, koji svakako pridonose opuštenoj atmosferi i nešto drugačijem shopping doživljaju.

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 2)

Na otvorenju dućana nastupili su zagrebački trapperi Kuku$ i Buntai, a plan je i da se ubuduće održavaju dnevni eventi u shopu, pogotovo kad je riječ o releaseovima novih tenisica, ali i radionice. Ono što je iduće na rasporedu je predstavljanje novih brendova. Naime, uz Nike Sportswear, Nike Jordan, adidas Originals, Puma Select, Reebok Classic, Saucony Originals, Fila, Casio, New Era te hrvatske dizajnere Chypka i Tire Caligraphy, uskoro će se u Approved! ponudi pronaći i New Balance, Diadora Heritage i drugi brendovi.

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 3)

Iako je naglasak na streetwear brendovima, ponuda dućana kreće se i u fashion smjeru, u prilogu čemu ide i činjenica da su kao zaštitna lica kampanje odabrane trendsterice Karla Zelić i Dora Barker. Streetwear modu, naime, većinom konzumira muški dio publike, ali i obožavateljice mode mogu pronaći komade za sebe u ponudi dućana - njihov asortiman idealan je spoj streetweara i mode. Želja je i pojačati fokus na ženski dio asortimana, a nije isključeno ni da klijentice Approved! storea zavire u muške kolekcije.

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 4)

Među ambasadorima brenda, odnosno kako kažu u Approved! store obitelji, nalaze se glazbenici Krankšvester, Buntai, Karla Zelić i Petar Radojčić Bizzo, a brend planira surađivati s hrvatskim i inozemnim umjetnicima. Prva suradnja već se nalazi u dućanu, CHEZ 186 je, naime, osmislio mini verziju Hendrixovog mosta koji osim dekoracija, služi i kao klupa za sjedenje. Jedan je to od simbola Zagreba pa ne čudi da je pronašao svoje mjesto u dućanu smještenom u samom srcu glavnog grada, a osim toga, simbol je i podrške svim mladim kreativcima, čiji će radovi možda također jednog dana moći krasiti interijer Approved! storea. Više fotografija pogledajte u nastavku, a sve dodatne informacije o brendu pronađite na službenom Instagram profilu.

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 5)

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 6)

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 7)

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 8)

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 9)

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 10)

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 11)

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 12)

Nova destinacija za sneakerheadove: Zavirite u Approved! store (фото 13)

Leave a comment

više