Search

Nove tenisice koje trebate vidjeti ovaj tjedan

Nove tenisice koje trebate vidjeti ovaj tjedan

Tekst: BURO.


Svijet tenisica je postao kao svijet streaming platformi. Svaki tjedan se najavljuje ili “dropa” nešto novo i poželjnije od onoga što smo već vidjeli. Tome je slučaj i ovaj tjedan kada su najavljena tri (stara) nova modela koja će se nositi ovog proljeća. Idemo redom:

Nove tenisice koje trebate vidjeti ovaj tjedan (фото 1)
Nove tenisice koje trebate vidjeti ovaj tjedan (фото 2)
Nove tenisice koje trebate vidjeti ovaj tjedan (фото 3)

Ne postoji tenisica koja je doživjela toliki hype od kultne Air Jordan 1. Muškarci i žene manijakalno prate sve vijesti vezane uz ovaj ikonički model, a Nike ih potpiruje sa svim mogućim nemogućim varijacijama na temu. Nama je za oko zapeo novi proljetni model koji stiže 1. ožujka i koji se zove “Paint Drip”. Kako mu samo ime kaže, krasi ga drip u različitim nijansama zelene, žute i ružičaste. Sladoledne boje i cool dizajn? Može uvijek. Cijena će iznositi cca. 900 kuna.

Nove tenisice koje trebate vidjeti ovaj tjedan (фото 4)
Nove tenisice koje trebate vidjeti ovaj tjedan (фото 5)
Nove tenisice koje trebate vidjeti ovaj tjedan (фото 6)

adidas također vrijedno radi na remakeu svojih kultnih silueta. Tu svakako pripada Superstar model koji za ovo proljeće dolazi u zrcalnoj srebrnoj verziji. Zrcalni materijal je postavljen s bočne strane, dok je gornji dio izrađen od bijele teksturirane kože. Superstar brending je elegantno apliciran s bočne strane u zlatnoj boji. Cijena iznosi 800 kuna.

Nove tenisice koje trebate vidjeti ovaj tjedan (фото 7)

Na kraju dolazimo do brenda kojem možemo zahvaliti hype oko dizajnerskih tenisica i oversized robusne siluete koje su vladale dobre dvije godine. Balenciagin novi model se zove Speed 3.0 i predstavljen je u sklopu proljetne kolekcije 2021. Kao što smo navikli od Balenciage, dizajn je minimalističko futuristički. Gornji dio je izveden poput čarape i nastavlja se u udobnu tenisicu s posebno dizajniranim kalupom za ekstra udobnost. Osim bijele verzije, u ponudi je još nekoliko color block kombinacija. Cijena iznosi oko 5000 kn.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više