Search

Novi komadi iz Zare idealni su za večernje izlaske

Novi komadi iz Zare idealni su za večernje izlaske

Tanki baršun, til i metalizirane tkanine


Image: Zara

Lepršave prozračne haljine i bluze, metalizirani topovi i kratke baršunaste haljine samo su dio novih sjajnih komada iz Zare

Da utjecaj 90-ih godina prošlog stoljeća na prestaje kada su u pitanju modni trendovi vidljivo je i u high street brendu Zara, čiji novi komadi prate estetiku tog vremena. Baršunaste slip haljine i topovi u pastelnim bojama, dugačke prozirne haljine nabrane u struku i plisirani metalizirani komadi u glavnom su fokusu. Haljine su stilizirane na pomalo neobičan način, preko odjeće koji će možda odabrati odvažnije djevojke, dok ih samostalno možete kombinirati uz bikini za duge ljetne večeri. Gotovo svaki look je upotpunjen "choker" ogrlicama i kratkim čizmama na vezanje i odaju pomalo buntovnički stil. 

Posebno se istaknula dugačka brončano-zlatna metalizirana haljina plisirana u donjem dijelu, a od obuće tu su par savršenih tamnozelenih retro cipelica s remenčićem oko gležnja i block potpeticom te kožne natikače u špic ukrašene velikom crnom mašnom i volanom. U galeriji pogledajte deset komada koji su nas osvojili na prvi pogled: 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više