Search

Odabrali smo najbolje ženske torbe ove sezone

Odabrali smo najbolje ženske torbe ove sezone

Vječiti predmet žudnje svake žene

Image: H&M,
Asos,
Zara,
Net a Porter,
MyThersa,
Karla Store,
Maria Store,
Mango,
River island,
Koza

Ona je ženina najbolja suputnica koja nerijetko čuva najskrivenije ženske tajne, te neizostavan modni detalj koji većina žena doslovno ne ispušta iz ruke

Ženske su torbe jedan od najpopularnijih i najomiljenijih modnih dodataka, odraz su nečije osobnosti, stila, a često i društvenog statusa. Kultni komad u ženskom ormaru, koji nerijetko čini okosnicu nečijeg osobnog stila, doživio je brojne transformacije, a danas se nosi gotovo sve – velike, male, jednobojne, šarene, one čudnovatih oblika, kožne ili, pak, od kakvog drugog materijala.

Ako je vjerovati riječima stručnjaka, kreativke nose velike torbe, a one manje egocentrične žene, dok se za srednju veličinu obično odlučuju dame koje su uvijek spremne na sve situacije i rijetko ih išta može iznenaditi. No, pustimo li raznorazne analize po strani ostaje činjenica kako je torba često predmet uzdaha i žudnje mnogih žena diljem svijeta. Bacili smo se u potragu i pronašli neke od najatraktivnijih modela koje danas predlažu velika dizajnerska imena i popularni high street brendovi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više