Search

Odabrali smo top 10 komada iz nove Replay kolekcije

Odabrali smo top 10 komada iz nove Replay kolekcije

Tekst: BURO.


Najnovija kolekcija proljeće-ljeto stigla je u Replay poslovnice i web shop! I ovaj put dobro poznati talijanski brend osvaja autentičnom i originalnom kolekcijom za žene i muškarce s istančanim stilom. Ključne odrednice nove kolekcije proljeće-ljeto 2021. su ekološka održivost, spajanje i poigravanje raznovrsnim stilovima i materijalima kao i odanost autentičnom Replay stilu.

Kolekcija se otvara sexy, rokerskim, ali opet izrazito ženstvenim lookovima u pretežno tamnijem koloritu koji istodobno mogu biti casual, ali i prigodni za večernje prilike. Glavne zvijezde ovog dijela kolekcije su haljine vrlo često u dominantnom animal printu koji je konstantan trend posljednjih nekoliko sezona, a koji se odlično spaja s drugim uzorcima i stvara savršene eklektične Replay kombinacije. Statement komadi u materijalima od lureksa dodatak su koji će podići svaku kombinaciju i postati nezamjenjivi dodatak ljetnim i proljetnim lookovima.

Odabrali smo top 10 komada iz nove Replay kolekcije (фото 1)

Ljubiteljice ponešto suptilnijeg, laganijeg i nježnijeg modnog izričaja obožavat će Replay linije Boho mix i Floral fantasy koje ovog proljeća i ljeta u naše ormare donose bogatu cvjetnu rapsodiju pomiješanu s ključnim Replay artiklima: denim jaknama inspiriranim osamdesetim godinama i komadima u životinjskom printu koji se provlače kroz veliki dio kolekcije. Fluidne, vintage tkanine, nježni i ženstveni volani obilježavaju dio kolekcije u boho stilu, a cvjetni uzorak je lajt motiv koji će se provlačiti i kroz velik dio ljetne kolekcije. Nježne, lepršave bluze, t-shirti i raskošne haljine svojim koloritom doprinijet će fantastičnim Replay kombinacijama u opuštenom tonu sa suptilnom dozom ženstvenosti.

Odabrali smo top 10 komada iz nove Replay kolekcije (фото 2)

Ono po čemu je ovaj talijanski modni brend svjetski poznat je jeans. Ove sezone Replay ostaje vjeran svom modnom izričaju i u žensku i mušku proljetno-ljetnu kolekciju donosi popularan destroyed denim: „uništeni“ i rasparani jeans u kombinaciji s mnoštvom drugih pripadajućih modela poput majica, sweatshirta i haljina. „Istrošeni“ jeans obogaćen je chic i ženstvenim detaljima poput volana, nakita i raznih aplikacija. Ključni detalji koji čine perfektan pomalo rokerski Replay look u ovoj mini kolekciji su oversized, opušteni krojevi u iskonskom Replay stilu i zanimljivom spoju sportskih, rokerskih i casual elemenata.

Mi smo odabrali 10 komada iz nove kolekcije (neke smo posudili iz njegovog ormara) koje bismo rado nosili ovog proljeća. Donosimo ih u galeriji niže. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više