Search

Odjeća s potpisom brenda The Frankie Shop san je svake minimalistice

Odjeća s potpisom brenda The Frankie Shop san je svake minimalistice

Pristupačne cijene i neutralna paleta boja pun su pogodak

Tekst: D.D.


Image: Instagram

Nakon što je uspješno vodila dva butika u New Yorku i Parisu, bivša televizijska producentica Gaelle Drevet odlučila je osnovati i vlastiti modni brend istog naziva - The Frankie Shop. Potaknuta uspjehom u retailu - na dvjema lokacijama mogu se kupiti komadi brendova kao što su Ganni, LOQ, Rodebjer i drugi - te online prodaji koja je lansirana prije tri godine, odlučila se, sasvim logično, otisnuti i u dizajnerske vode. A taj potez je i poprilično unosan, s obzirom na to da komadi brenda The Frankie Shop pripadaju u niži cjenovni rang od većine dizajnerskih marki koje se mogu kupiti u njujorškom i pariškom butiku.

Odjeća s potpisom brenda The Frankie Shop san je svake minimalistice (фото 1)

Ono što je komade ovog brenda lansiralo u modnu orbitu je karakteristična silueta koja je kombinacija krojeva posuđenih iz muškog ormara i power suitinga. Insajderice modne industrije ubrzo su se na sve moguće način htjele domoći komada ovog brenda koji je u posljednjih godinu dana veliku popularnost stekao i zbog neutralne palete boja kojom su obojeni predimenzionirani sakoi, kombinezoni u utility stilu, široke hlače, odijela s bermudama...

Odjeća s potpisom brenda The Frankie Shop san je svake minimalistice (фото 2)

S obzirom na to da brend na Instagramu broji više od 300 tisuća pratitelja, a svi komadi izrađuju se u limitiranim količinama, ne čudi činjenica da je potraga za njima postala pravi izazov za trendseterice, zbog kojih modeli The Frankie Shopa postaju samo još poželjniji, a objava na društvenoj mreži ispod koje se nalazi tekst "Back In Stock" (ponovno u prodaji) ono je što se, ponekad, čeka i mjesecima.

Odjeća s potpisom brenda The Frankie Shop san je svake minimalistice (фото 3)

Ono što su u ljetnoj sezoni bila odijela izrađena od bež lana te bijele bermude, ove jeseni je vuneni oversized sako u boji devine dlake - taj komad u svojem ormaru imaju već i Rosie Huntington-Whiteley, Loulou de Saison, Evangelie Smyrniotaki, Linda Tol i brojne druge obožavateljice minimalističke estetike ovog brenda.

Odjeća s potpisom brenda The Frankie Shop san je svake minimalistice (фото 4)

Opuštena silueta, minimalizam i perfektni krojevi samo su dio privlačnosti chic modnog brenda koji dokazuje onu da je "manje više". A to govore i pristupačne cijene komada koje se kreću od 42 dolara za majice, 119 dolara za hlače pa sve do 225 dolara za kombinezon te 275 za voluminozni baloner. Basic komadi The Frankie Shop odišu luksuzom, a riječ je o komadima koji su prožeti dozom trendova, no ipak se mogu ubrojiti u klasike koje biste trebali imati u ormaru. Bezvremenski komadi san su svake minimalistice, a možete ih naručiti i u Hrvatsku putem službene stranice brenda.

Odjeća s potpisom brenda The Frankie Shop san je svake minimalistice (фото 5)

Leave a comment

više