Search

Opsjednuti smo svjetlucavim torbicama s potpisom Benedetta Bruzziches

Opsjednuti smo svjetlucavim torbicama s potpisom Benedetta Bruzziches

Tekst: BURO.


Toliko puta smo ponovili da su osnova svakog dobrog outfita dobro odabrani asesoari, cipele i torba mogu i najobičniju kombinaciju prevesti na chic stranu, onu u kojoj plijenite poglede gdje god da se pojavite. A što kada u formulu uvedemo neke stvarno posebne torbice? Sjajne, svjetlucave, upadljive i elegantne? Sve se istog trenutka penje na viši nivo. Sada pričamo o torbama s potpisom Benedetta Bruzziches, a radi se mahom o koktel torbicama i malim torbama za preko ramena koje su kao stvorene za neke otkačene partyje i ekskluzivne prijeme.

Opsjednuti smo svjetlucavim torbicama s potpisom Benedetta Bruzziches (фото 1)
Opsjednuti smo svjetlucavim torbicama s potpisom Benedetta Bruzziches (фото 2)

Bernadetta je diplomirala na Europskom institutu za dizajn u Rimu, a 2007. godine je osvojila Riccione Moda Italia prvu nagradu za dizajn asesoara i počela je raditi uz dizajnera Romea Giglija. Zatim je odradila master u Milanu i radila kao kreativni direktor brenda Creative Art of Souls koji je specijaliziran za organski pamuk. Naposljetku se vratila u svoj rodni grad Viterbo i okrenula se brendu s vlastitim potpisom.

Opsjednuti smo svjetlucavim torbicama s potpisom Benedetta Bruzziches (фото 3)
Opsjednuti smo svjetlucavim torbicama s potpisom Benedetta Bruzziches (фото 4)
Opsjednuti smo svjetlucavim torbicama s potpisom Benedetta Bruzziches (фото 5)

Ona svoj dizajn prije doživljava kao poziv nego kao posao i svaki model torbice nastao je kao rezultat njenog maštanja i promišljanja. Jedan od najupadljivijih „Ariel“ ona opisuje kao delikatan mjehurić koji je pao s neba u vodu. Budući da je predviđeno da se torba nosi u ruci, ona sa sobom donosi i elegantnije držanje tela. Bernadetta vjeruje da je zadatak kreativaca da izvuku ono najbolje iz ljudi, da probude gracioznost i ljepotu.

Opsjednuti smo svjetlucavim torbicama s potpisom Benedetta Bruzziches (фото 6)
Opsjednuti smo svjetlucavim torbicama s potpisom Benedetta Bruzziches (фото 7)

Možda će vam biti čudno što je ova dizajnerica toliko fokusirana na osjećaje i ono što nosimo duboko u sebi, ali kada sagledate njene modele bit će vam jasno da se tu radi o više od pukog ukrasa. To su torbe koje podsjećaju na male skulpture, privlače svojim niskama kristala, a zadržavaju neočekivanim oblicima koje nekako možemo zamisliti uz svaki stil odijevanja. Ako ste u potrazi za nečim zaista posebnim, čestitamo, upravo ste to i pronašli.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više