Search

Osam najljepših haljina za svaku prigodu

Osam najljepših haljina za svaku prigodu

Talijanska elegancija i Liu Jo dizajn

Tekst: Promo


Image: Promo

Ukoliko ste ljubiteljica nježne estetike ova će vas sezona očarati i dočekati s bogatim izborom neodoljivih haljina. Kombinacije svile, čipke, tila s oslikanim detaljima i pastelnim tonovima, predstavljaju ključni element Liu Jo dizajnerskog tima ove sezone

Ove profinjene haljine zanimljivog kroja lagano se prilagođavaju obliku tijela i strukturiraju ga. Liu Jo se i ove sezone fokusira na neovisnu ženu svjesnu svog stila, koja od mode traži najbolju odjeću koja ju može pratiti od jutra do večernjih prilika, a Liu Jo to upravo i nudi - maksi haljine za casual prilike te zanimljiv dizajn za dominantnu eleganciju.

Elegantna žena koja cijeni detalje i vrhunski stil našla se u vrtlogu boja nove Liu Jo kolekcije haljina za proljeće/ljeto 2017. Liu Jo pronalazi inspiraciju u jarkim, zavodljivim bojama, detaljima i urbanim elementima koji savršeno odražavaju karakter Liu Jo žene koja u sebi istovremeno krije flegmatičnost, ali i hipersenzualnost. Stilski paradoks i zaigrani duh Liu Jo žene, glavni su aduti nove kolekcije koja pronalazi inspiraciju u mirisnim notama proljeća. Haljine su dizajnirane za suvremenu ženu koja slijedi modne trendove te uživa odjećom naglašavati vlastitu osobnost. Kolekcija donosi raznolike komade i inovativne ideje za vrhunske stilske kombinacije, uspješno se poigrava bojama te kombinira raznolike materijale koji donose lagani, zavodljiv stil. U galeriji pogledajte osam najljepših haljina za svaku prigodu iz nove kolekcije:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više