Search

Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili

Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili

Tekst: BURO.


Ponekad je zaista zamorno vrtjeti sliku za slikom odjevnih komada, asesoara i kombinacija koji podsjećaju jedni na druge, zar ne? Zato nam je potrebno nešto više, fuzija dizajna na svim poljima, umjetnosti, prirode, ljudskih lica. Estetika koja je sveobuhvatna i govori više od jedne majice ili kupaćeg kostima i u kojoj se osjećamo kao integralni dio kreativnog života u kojem možemo sanjati i pronaći utočište. Ponekad nam uopće nije potrebno da vidimo odjeću kako bismo poželjeli emociju koju predstavlja. Ako vam se čini da je ovo pretjerano, skrolajte kroz ova četiri naloga neovisnih modnih brendova: garantiramo da će vam njihovi uređeni feedovi objasniti sve više od riječi.

Matteau

Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 1)

Dok skrolate kroz Matteau feed, teško je osvijestiti da ne listate neku coffee table knjigu posvećenu ljetu. Australijski brend je sublimacija ovog godišnjeg doba i svega što o njemu zamišljamo pa se crno bijele fotografije sunčanih plaža (savršeno funkiconira), kadrova prostora i retro inspiracije smjenjuju s fotografijama njihovih modela. Već u prvih nekoliko sekundi sjetit ćete se koliko svijet može biti lijepo mjesto i ,naravno, poželjeti nešto s njihovim potpisom. Bravo!

Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 2)
Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 3)
Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 4)

LouLou Studio

Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 5)

Atmosfera, atmosfera, atmosfera. Profil @louloustudio_paris je ono kako zamišljamo da izgleda moodboard jedne arhetipske Francuskinje. Igra sjena, dizajnerski komadi namještaja i interijera, minimalistička paleta i spontane modne kombinacije koje uvijek želimo ponoviti, bio da se radi o samoj dizajnerici ili drugim djevojkama koje se pojavljuju na feedu. Savršen način da ni ne razmišljajući poželite u svojoj garderobi sva neutralna pletiva i basic komade koji se čitaju gotovo kao capsule kolekcija.

Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 6)
Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 7)
Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 8)

Musier

Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 9)

Oni imaju onaj je ne sais quoi i učinit će da se osjetite kao da ga imate i vi. Pariški brend Musier osnovala je influencerica Anne-Laure Mais koja je sama za sebe oličenje stila po kojem su Francuskinje poznate, a brend (i njihov feed) ovo savršeno prate: mladost, elegancija i lakoća odijevanja. Koncept grida jest da prikaže kako se komadi s potpisom brenda Musier nose u stvarnom u životu pa ovdje nećete pronaći glossy fotke, čak i kada su na njima poznate djevojke i komadi koji su obilježili sezonu. Osvježavajuće.

Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 10)
Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 11)
Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 12)

The Frankie Shop

Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 13)

Riječi su suvišne ako ćemo iskreno. Ako su vaša inspiracija muška moda, oversized odijela, sakoi i majice (da, da, i ona majica s naramenicama), a klanjate se na oltaru Old Céline, The Frankie Shop je brend za vas. Kako po pitanju odjeće tako i po pitanju feeda. Spontan poput romana tijeka svijesti, na njemu ćete naći i fotke look booka i atmosferske kadrove bilo da se radi o dekorativnim komadima ili prostorima i životinjama. Po malo od svega što nam je potrebno u životu, servirano na nepretenciozan način.

Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 14)
Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 15)
Otkrijte neovisne modne brendove u čije Instagram koncepte smo se zaljubili (фото 16)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više