Search

Ova bomberica je izrađena u samo 100 primjeraka i potpisuje je hrvatska dizajnerica

Ova bomberica je izrađena u samo 100 primjeraka i potpisuje je hrvatska dizajnerica

Tekst: BURO.


Image: Stella Mešić

Sezona je bomberica i ako baš želite neki unikatni komad u kojem neće hodati pola grada, možda imamo rješenje. Lana Puljić je dobro poznato ime hrvatske modne scene i cijela plejada poznatih i manje poznatih žena nosi njezine haljine, savršeno krojena odijela, ali i traperice koje radi po mjeri u svom brendu Lokomotiva. Sada je napravila idealnu bomber jaknu i to u suradnji s brendom Jägermeister. O ovom piću ne trebamo previše raspravljati, svi smo ga pili, svi ga pijemo, svi ga kombiniramo i svatko ima svoj recept za neki long drink čiji je glavni sastojak ovaj poznati biljni liker. Sada svoju ljubav prema ovom kultnom piću možete izraziti i kroz odjeću i to s vodonepropusnom bomber jaknom u prepoznatljivoj narančastoj boji. Bomberica je proizvedena u samo 100 primjeraka a može se kupiti na web shopu brenda Lokomotiva po cijeni od 956 kn. Bomberica je uniseks, jednostavna za kombiniranje, lagana, udobna, praktična i funkcionalna, može se naručiti u pet veličina i zaista ju mogu odjenuti i žene i muškarci od tinejdžerskih dana, pa do već vrlo ozbiljnih godina. Tko god ju odabere, brzo će otkriti njezinu dodatnu značajku – skriveno mjesto za čuvanje mini pakiranja Jägermeistera.

Ova bomberica je izrađena u samo 100 primjeraka i potpisuje je hrvatska dizajnerica (фото 1)
Ova bomberica je izrađena u samo 100 primjeraka i potpisuje je hrvatska dizajnerica (фото 2)
Ova bomberica je izrađena u samo 100 primjeraka i potpisuje je hrvatska dizajnerica (фото 3)

„Suradnja je došla nekako prirodno, vjerujem zbog toga što su i Lokomotiva i Jägermeister brendovi koji se obraćaju osobama s izraženom osobnošću, individualnošću, buntom i karakterom. Zbog toga smo željeli utjeloviti identitet ova dva brenda i utkati DNK Jägermeistera i Lokomotive u nešto opipljivo, pritom poštujući postulate na kojima počivaju oba brenda.“ . kazala je Lana.

Ova bomberica je izrađena u samo 100 primjeraka i potpisuje je hrvatska dizajnerica (фото 4)

Esencija Jägermeistera, koja počiva na postulatu bespoštednog perfekcionizma, utkana je u sam dizajn zeleno-narančaste jakne koja u isto vrijeme može biti nonšalantna i opuštena, ali i stroga i odmjerena. Upravo to su postulati na kojima počiva i filozofija Lokomotive, koja često unutar dizajna spaja ono što je u teoriji nespojivo, ali što u konačnici savršeno funkcionira.

Ova bomberica je izrađena u samo 100 primjeraka i potpisuje je hrvatska dizajnerica (фото 5)
Ova bomberica je izrađena u samo 100 primjeraka i potpisuje je hrvatska dizajnerica (фото 6)

„Suradnja s Lokomotivom prati globalnu Jägermeister strategiju kreacije urbanih premium i limited edition streetwear komada, a osim toga prati i osnovne vrijednosti Jägermeister brenda koji u svemu što radi pjeva odu noćnom životu, slavi kulturu noći i potiče kreativnost umjetnika, jedna od kojih je i Lana.“ – rekla je Nadine Kramarić, brend menadžerica Jägermeistera za Hrvatsku.

Ova bomberica je izrađena u samo 100 primjeraka i potpisuje je hrvatska dizajnerica (фото 7)
Ova bomberica je izrađena u samo 100 primjeraka i potpisuje je hrvatska dizajnerica (фото 8)
Ova bomberica je izrađena u samo 100 primjeraka i potpisuje je hrvatska dizajnerica (фото 9)

Must have komad ove jeseni predstavljen je na eventu u zagrebačkom A most unusual gardenu na koji je bio pozvan ograničen broj gostiju. Uzvanike je zabavljao dj dvojac Vanillaz koji su, između ostaloga, predstavili i remix pjesme Meet her at the Love parade koji je nastao u suradnji s Jägermeisterom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više