Search

Ova drapirana haljina brenda Tove osvojila je Instagram!

Ova drapirana haljina brenda Tove osvojila je Instagram!

Tekst: BURO.


Image: Press i Instagram

Ako ćemo biti iskreni, mislili smo da ovo ljeto pripada haljinama s potpisom Cult Gaia s obzirom na to da su njihove mini verzija s perjem i maksi od trikotaže vjerojatno najfotografiraniji modeli sezone, ali ispostavilo s da nas je iza ugla čekalo iznenađenje u vidu drapiranog modela britanskog brenda Tove. Iako je osnovan tek prošle godine, ovaj novi brend iza koje stoje dvije prijateljice Camille Perry i Holly Wright ovim modelom je već osvojio kako insajdere tako i Instagram.

Ova drapirana haljina brenda Tove osvojila je Instagram! (фото 1)
Ova drapirana haljina brenda Tove osvojila je Instagram! (фото 2)

U beskrajno ženstvenom stilu grčkih boginja, ali istovremeno potpuno opuštena i nosiva, drapirana haljina Ceres preplavila je feedove i to najčešće u bijeloj i sunčano-narančastoj nijansi, iako one neutralne i crna također zauzimaju visoko mjesto na stilskoj ljestvici (pogotovo ako ste se priklonili plemenu minimalista).

Ova drapirana haljina brenda Tove osvojila je Instagram! (фото 3)

U čemu je tajna? Apsolutno opuštena, lagana ali seksi, Ceres haljina od popelima je onaj zavodljivi osjećaj casual ljeta preveden u odjevni komad pa zato i najbolji stajlinzi sugeriraju da ste bosonogi ili u ravnim papučama, uz dodatak samo jedne velike pletene torbe i kose na vjetru. Pozadina? Staza uz more ili brod, naravno.

Ne tražimo daljnju inspiraciju za kasno ljeto i rujan, pronađite i vi svoju varijaciju na temu!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više