Search

Ovaj australski brend je sve što želimo ovog ljeta... Upoznajte Posse

Ovaj australski brend je sve što želimo ovog ljeta... Upoznajte Posse

Tekst: BURO.


Image: @posse

Iako je za mnoge od nas ljeto kakvo znamo "cancelled" to ne znači da smo odustali lako od ideje o njemu, a u posljednje vrijeme ta ideja sve češće nosi potpis australskog brenda Posse. Vintage vibe modela koji nemaju sezonu polako je osvojio žene od Australije do Skandinavije, a nije ni teško vidjeti zašto.

Ovaj australski brend je sve što želimo ovog ljeta... Upoznajte Posse (фото 1)
Ovaj australski brend je sve što želimo ovog ljeta... Upoznajte Posse (фото 2)

Dizajnerica Danielle Mulham, osnovala je svoj resort brend Posse 2016. godine i počela od ideje o komadima koji su neizmjenljivi u garderobi. Ona sama obožava vintage, a posebno one modele koje kupite jednom i volite zauvijek. Zato je, kada je dizajnirala svoju liniju, apsolutno naginjala klasici.

“Željela sam uključiti i usavršiti bezvremenske elemente, poput puf-rukava, u svoju kolekciju. Jako me privlače i vintage dezeni koji se ne mogu pronaći baš na svakom koraku, ali ih ne koristim zato što ne idu uz kroj i stil haljina za koje sam se odlučila", izjavila je Danielle "Odlučila sam editirati elemente dizajna i prilagoditi ih svojoj modernijoj verziji komada koje dizajniram."

Ovaj australski brend je sve što želimo ovog ljeta... Upoznajte Posse (фото 3)
Ovaj australski brend je sve što želimo ovog ljeta... Upoznajte Posse (фото 4)
Ovaj australski brend je sve što želimo ovog ljeta... Upoznajte Posse (фото 5)
Ovaj australski brend je sve što želimo ovog ljeta... Upoznajte Posse (фото 6)

Puno Posse modela se izrađuje u univerzalnoj veličini - ovo su komadi koji ne zahtijevaju nikakav napor da biste ih nosili i stilizirali, možete ih nositi kad god poželite, a gotovo 90% njih je izrađeno od lana. Prva Posse kolekcija ugledala je svjetlo dana prije četiri godine, kada je Danielle sama radila sve vezano za poslovnu stranu pokretanja brenda: osim što je dizajnirala sve komade, sama je pakirala narudžbe, pisala zahvalnice kupcima, sama sebi bila asistent. Danas kada je tvrtka ipak narasla, ona i dalje insistira na osobnom pristupu u svim aspektima. Dizajn proces se odvija u Sidneyju, a krojači i konstruktori izrađuju odjeću u Indiji i na Baliju, poput mnogih australskih brendova i Posse je posvećen održivoj i etičkoj proizvodnji koliko god je to moguće.

Ovaj australski brend je sve što želimo ovog ljeta... Upoznajte Posse (фото 7)
Ovaj australski brend je sve što želimo ovog ljeta... Upoznajte Posse (фото 8)

Pored odjeće, u svom asortimanu Posse danas ima jednako divan asesoar u vidu gumica za kosu, naočala za sunce i nakita. I dalje se svi komadi rade ručno i nisu u masovnoj proizvodnji. Bezvremenski i osobno. Ima li bolje kombinacije?

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više