Search

Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81

Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81

Tekst: BURO.


Pomalo zvuči kao klišej ali kada se ovom brendu pripisuje da bi ga obožavala Carrie Bradshaw onda nema greške. Gauge81 živi svoj estetski život u carstvu seksi minimalizma s kraja devedesetih u kombinaciji sa zabavnim detaljima i sigurni smo da bi se savršeno uklopio u rane sezone serije “Seks i grad”.

Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81 (фото 1)
Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81 (фото 2)

Priča koja stoji iza neobičnog imena, također nije ista kao sve druge: brend je prije samo godinu dana osnovala Monika Silva, Kolumbijka koja živi i radi u Amsterdamu. U tih godinu dan je ostvarila veliki uspjeh na platformama kao što net-a-porter i moda operandi. Ako bolje proučite njene komade bit će vam odmah jasno da je ovo odjeća koja je stvorena da se nosi i da pritom odlično pristaje i zadrži element iznenađenja bez nepotrebnih komplikacija. Silva je svoju ljubav prema muškim košuljama i sakoima prevela u mini haljine u formi blejzera, oversized košulje u kombinaciji s kratkim uskim suknjama te tako od kontrasta napravila svoj zaštitni znak.

Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81 (фото 3)

„Brišemo granicu između odjeće koja se nosi za dan i za večer“ – kazala je Monika o brendu. „Naši komadi su zamišljeni tako da ih možete nositi zajedno i da ih možete kombinirati u slojevitim stylinzima. Doslovno u njima možete iz ureda u izlazak, uz eventualnu promjenu obuće. Naš pristup je manje je više, ne samo kada je moda u pitanju već općenito.“

Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81 (фото 4)
Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81 (фото 5)
Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81 (фото 6)
Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81 (фото 7)

Iako je pandemija promijenila način na koji izlazimo, ali i idemo na posao, brend u rukavu ima još jednu kartu, a to su basic komadi. Svoju vezu s pletivom Monika je istaknula u samom nazivu brenda. Naime Gauge je profesionalni termin koji se koristi za težinu prediva, a za brojeve 8 i 1 se smatra da imaju veliku moć u numerologiji i da donose sreću.

Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81 (фото 8)
Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81 (фото 9)
Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81 (фото 10)

U svojoj kolekciji je iskristalizirala taj opušteni sexy vibe koji je rezultat njenog odrastanja u Kolumbiji i kasnije života u Amsterdamu. I dan danas kaže kako je bila u šoku kada je stigla u Amsterdam u štiklama i shvatila da svi oko nje nose tenisice. Vjerujemo da je veliku ulogu u estetici brenda imao i New York u kojem je živjela u međuvremenu. Bilo kako bilo, s brendom je postigla pun pogodak.

Predviđamo joj svijetlu budućnost začinjenu retro klasikom u kojoj naravno vidimo i sebe.

Ovaj brend bi obožavala Carrie Bradshaw, upoznajte Gauge81 (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više