Search

Oversized košulja je komad sezone. Evo kako se nosi

Oversized košulja je komad sezone. Evo kako se nosi

Tekst: BURO.


Ne postoji obožavateljica serije Seks i Grad koja se ne sjeća scene u kojoj Carrie Bradshaw ulazi u stan u dečkovoj bijeloj košulji koju je odjenula kao mini haljinu i u struku je stegnula tankim Hermès remenom. Košulja kao haljina nije novi koncept i u stvari se nalazi u ponudi brendova svake sezone, međutim ovog proljeća je doživjela pravi mali revival.

Oversized košulja je komad sezone. Evo kako se nosi (фото 1)
Oversized košulja je komad sezone. Evo kako se nosi (фото 2)

Veliku zaslugu uzima kuća Valentino i njihova pametno odrađena Instagram kampanja zbog koje je jarko ružičasta oversized košulja stalno iskakala s profila manje i više poznatih žena. Potom su se igri pridružile i ostale boje poput zelene, žute i naravno crne i bijele, i mikro trend je rođen u samo mjesec dana.

Oversized košulja je komad sezone. Evo kako se nosi (фото 3)
Oversized košulja je komad sezone. Evo kako se nosi (фото 4)
Oversized košulja je komad sezone. Evo kako se nosi (фото 5)

Kako ćete je stilizirati ovisi o vama. Još uvijek nije dovoljno toplo za Carrie look, tako da predlažemo da pričekate da se temperature dignu ili da ovaj styling probate na ljeto. Možete je nositi raskopčanu umjesto lagane jakne, a iznad nekog bodyja ili crop topa u kombinaciji s razderanim širokim trapericama. Možete se odlučiti za opuštenu verziju te ju upariti sa širokim hlačama od odijela ili je nositi uz popularne biciklističke hlačice ili kombinezon bez šavova. U nastavku donosimo i mini shopping listu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više