Search

Ovo je 8 najpopularnijih high street komada koje viđamo na zagrebačkim ulicama

Ovo je 8 najpopularnijih high street komada koje viđamo na zagrebačkim ulicama

Hitovi sezone

Tekst: A.P.


Nije teško za predvidjeti koje će se stvari brzo rasprodati s polica high street trgovina

Obično se radi o ženstvenim komadima koji se lako kombiniraju i koje žene mogu nositi cijeli dan. Sjećate li se ljetne pomame za haljinom s crveno bijelim prugama koja je preplavila Instagram? Ako prošetate zagrebačkom Ilicom ili špicom u subotu, lako ćete pohvatati neke ključne komade sezone koje su žene kupile u high street dućanima. Pored standardnih balonera, traperica visokog struka i košulja s volanima koje se još uvijek nose, zamijetili smo nekoliko komada koje smo  na zagrebačkim ulicama vidjeli u više navrata.

Ovo je 8 najpopularnijih high street komada koje viđamo na zagrebačkim ulicama (фото 1)

Pomama za haljinama ne staje ni u jesenskim danima, a na umu nam je jedan model koji viđamo svugdje. Govorimo o cvjetnoj kreaciji kuće H&M za koju smo znali da će se rasprodati i prije nego što je došla u dućan. Kroj je privlačan i praktičan, a može se nositi od jutra do večeri ovisno o odabiru modnih dodataka. Popularna je i cvjetna haljina s vertikalnim volanima koja je na police došla krajem ljeta a sad je već nemoguće naći M veličinu u većini H&M trgovina.

Ovo je 8 najpopularnijih high street komada koje viđamo na zagrebačkim ulicama (фото 2)

Zatim, tu je college džemper iz Zare koji Zagrepčanke najčešće nose kao mini haljinu, ispod koje odjenu tajice ili guste čarape. Zarine čizme s biserima koje imitiraju Givenchy model napadaju sa svih strana. Djevojke ih nose uz mini haljine i skinny traperice. Jako je popularan i trikolorni džemper kuće Mango koji dolazi u dvije kombinacije boja.

Ovo je 8 najpopularnijih high street komada koje viđamo na zagrebačkim ulicama (фото 3)

Dame preferiraju onaj u color block kombinaciji zelene, plave i bijele. Najpopularniji blejzer sezone je Zarin model s kariranim uzorkom koji podsjeća na model kuće Balenciaga. Djevojke ga nose uz traperice, pamučne majice i adidas tenisice. Tu je i box jakna kuće Zara od trapera koja izgleda jako chic u kombinaciji s kožnim mini suknjama i džemperima s natpisima.

U galeriji pogledajte high street komade koji su popularni na zagrebačkim ulicama:

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više