Search

Ovo je jedini nakit koji vam treba ove godine

Ovo je jedini nakit koji vam treba ove godine

Urednik: BURO.


Nešto nam govori da će 2021. biti hrabrija od zadnjih nekoliko godina. Nakon skromnosti 2020. i skrivanja po kućama vrijeme je za nešto hrabro, a grillzi su definitivno najluđi nakit kojeg možemo imati na sebi.

Možda ste primijetili što ovih dana nosi i mijenja na svojim zubima poznata influencerica i rap kulerica Karla Zelić poznatija kao @superbabekillah. U svijetu već dosta poznat nakit za zube grillz, najčešće nošen i prepoznat u rap kulturi, ovih dana možemo vidjeti da postaje trendom i u Hrvatskoj, ali ne samo za rappere i hip hop kulturu. Grillz by Štimac centar kojeg nosi Karla Zelić evoluirali su u vidu finijeg i elegantnijeg modnog izričaja, pravog nakita koji nam se čini da će postati pravi modni trend među svim mlađim generacijama. Ovaj idealan nakit za izlazak, događanje ili jednostavno "it" dodatak za razbijanje svakodnevne monotonije simbolizira nešto drugačije, definitivno dodatak za one koji se žele istaknuti.

Predivan spoj mode i stomatologije

Kako nam iz Štimac centra poručuju, na dizajn i izradu grillza odlučili su se upravo kako bi mladim urbanim ljudima pružili nešto drukčije i zanimljivo, sudar s drugim kulturama i jedan zanimljiv način osobnog statementa. Ona točka na “i”, koju ste napokon pronašli.

Ovo je jedini nakit koji vam treba ove godine (фото 1)
Ovo je jedini nakit koji vam treba ove godine (фото 2)
Ovo je jedini nakit koji vam treba ove godine (фото 3)

Naša najdraža kulerica Karla Zelić od svojih se novih grillza ovih dana ne odvaja.

“Što reći, volim biti primijećena i drukčija. Ako samo slijediš druge u svemu, kako možeš znati što te definira kao osobu?”, poručila nam je Karla, stilski zanimljiva djevojka koja se rado izdvaja iz većine influencerica svojim stilom i outfitima, ali i iskrenošću u medijima.

Totalno drukčiji od drugih

Za one kojima treba uvod, grill ili grillz je nakit za zube koji se uglavnom nosi preko prednjih zuba. Može se prostirati preko više zubi ili biti mali dekorativni dodatak određenom zubu. Iako je u pravilu riječ o modnom dodatku za hrabre, današnji grillzi mogu biti toliko suptilni da taman pružaju onu “točku na i” dnevnom ili večernjem looku. Suvremeni grillzi se izrađuju od metala (srebra, zlata ili kromkobalta), koji po želji može biti obogaćen cirkonima ili dragim kamenjem.

Ovo je jedini nakit koji vam treba ove godine (фото 4)
Ovo je jedini nakit koji vam treba ove godine (фото 5)
Ovo je jedini nakit koji vam treba ove godine (фото 6)

Hrabri, a potpuno sigurni

Grillzi se ručno izrađuju u Štimac centru uz nadzor dentalnog stručnjaka. U potpunosti su individualizirani kako bi savršeno pristajali zubima naručitelja, tako da predstavljaju zaista personalizirani nakit. Važno je za znati da nije riječ o fiksnom modnom dodatku poput primjerice, cirkona na zubu. Drugim riječima, lako se skida i stavlja po želji, bez ikakvog oštećivanja zubi.

Svi modeli grillza u Štimac centru dostupni su u 2 varijante izvedbe materijala, gold i chrome, ovisno o željama naručitelja. Vjerujte nam na riječ da niste vidjeli sve! Svoj dizajn grillza možete i personalizirati u dogovoru sa stručnjacima Štimac centra, pretvoriti ih u lijepi hommage sebi ili dragoj osobi ili pak obilježiti na sebi neki lijepi trenutni osjećaj. Dostupne modele i njihove cijene možete vidjeti na stranicama branda, a svakako obratite pažnju i na njihov predivan Instagram profil.

Leave a comment

više