Search

Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu

Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu

Tekst: BURO.


Ne postoji osoba koja voli modu, a koja nema svoju "omiljenu Francuskinju". Naučile su nas, i još uvijek nas uče puno toga (prva lekcija: mi nosimo odjeću, a ne odjeća nas!). Uz sve one poznate Francuskinje koje pratimo godinama, pojavile su se i neke nove mlade dame za koje dosad vjerojatno niste znali, ali sada je vrijeme da to ispravimo. U nastavku otkrijte četiri djevojke koje trebate dodati na svoju listu.

Anabelle Belmondo

Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 1)
Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 2)
Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 3)

Ako vam je njeno ima poznato, to je zato što je Anabelle unuka francuskog glumica Jean – Paul Belmonda. Odrasla je između Kalifornije i Pariza i u sebi spaja najbolje od oba stila. Ne planira kombinacije već kako kaže odijeva se po trenutnom raspoloženju. Anebella se jednako dobro osjeća ispred i iza kamere kao model ili u ulozi glumice, ali njezina najveća strast je analogni aparat Nikon FM2.

Lisa Gachet

Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 4)
Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 5)
Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 6)

Lisa je multitalentirana djevojka koja stoji iza Instagrama i stranice Make My Lemonade. Na njenom webu, pored klasičnog blog sadržaja, možete kupiti i prodati odjeću po DIY principu. Svaki mjesec se u ponudi nađe 12 novih modela i sve je transparentno i proizvedeno u Europi. Njen Instagram je poput moodboarda na kojem glavnu ulogu imaju igre svjetla, vesele boje, odjeća i ušuškani interijeri i njena mačka Frida.

Solange Smith

Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 7)
Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 8)
Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 9)

Ako želite doživjeti fantaziju Pariza kroz nečiji Instagram, nema potrebe da gledate dalje od djevojke koja je jedno od novih lica u francuskoj prijestolnici Solange Smith. Manekenka i influencerica francusko – malezijskog porijekla zapela nam je za oko zbog svog eklektičnog stila i šik interijera, ali i savršenih kadrova ulica i prekrasnih fotografija..

Coco Baudelle

Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 10)
Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 11)
Ovo je nova generacija Francuskinja koje pratimo na Instagramu (фото 12)

Iako je rođena u Montrealu, Coco je porijeklom pola Francuskinja a pola s Madagaskara. Osim što radi kao scenaristica i glumica, završila je pravo ali i našla vremena da snimi reklame za Chanel, Calvin Klein, Glossier i J Brand. Njen Instagram je lijepo kuriran i nikako nije klišej. Estetika joj je neobična, pomalo uvrnuta i minimalistička i sigurno će postati jedan od prvih feedova koji gledate svakog dana.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više