Search

Ovo nam treba za ostatak zime: H&M je izbacio mini liniju najmekanijih trenirki

Ovo nam treba za ostatak zime: H&M je izbacio mini liniju najmekanijih trenirki

Tekst: BURO.


Čak i kada krenemo scrollati prem nekim boljim vremenima (čitajte proljeću i ljetu) u potrazi za haljinicama, sandalama i traper jaknama, pogled nam se uvijek zaustavi na trenirkama. Jednostavno je teško zamisliti da ćemo se kroz koji mjesec skinuti iz njih i krenuti u drugi val “nove normale” ali na suncu, na nekoj terasi uz kavu. Vjerujte nam ,malo toga nas veseli kao nada u proljeće, sunce i duge šetnje po gradu, ali sada što je tu je i ne mrdamo dalje od trenirki, tenisica, teddy kaputa i debelih jakni.

Trenirke se i dalje najbolje prodaju što vam vjerno dokazuje ponuda koja se obnavlja gotovo na tjednoj bazi. Konkretno H&M ih ne može proizvesti toliko koliko ih ljudi traže. U roku od 24h na svakom iole kvalitetnijem modelu stoji natpis sold out, a vjerujemo da će isti slučaj biti s ovim novim primjercima koji su stigli na online shop.

Radi se o mini kolekciji Sweatshirta i hlača u omiljenim bojama pijeska, puder roze, isprane plave i sive. Model je lagano oversized te dobro proučite veličine kako ih ne biste vraćali i ostali bez svog primjerka. Načinjene su od 60% pamuka i 40% poliestera. Cijena je pristupačna i iznosi 140 kuna za hlače i 140 kuna za majice.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više