Search

Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto

Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto

Tekst: BURO.


Ako spadate u ljetno pleme, onda je izvjesno da u garderobi njegujete cijeli dio posvećen odijevanju na plaži: šareni kaftani, poneki svileni pareo, paisley marame, ogrtači od gaze... Jednostavno, kad uđete u temu, stylinzi za prijeći put od hotela do ležaljke mogu zaista biti raznovrsni i posebni. Tada sebi možete dati oduška, kako s krojevima, tako i s bojama. Jedini kriterij koji trebate zadovoljiti je da izgledate kul i osjećate se dobro i seksi u toj odjeći koja je namijenjena da istovremeno prikrije i otkrije, zaštiti i sakrije. Prozračno, komotno, nježno, fluidno su epiteti kojima možemo počastiti dobro osmišljene i skrojene komade za plažu. A gdje ih uopće kupiti? Postoji super izbor u high street trgovinama, ali najbolje je da potražite male brendove i dizajnere iz mediteranskih zemalja. One koji žive s i uz more i koji znaju kroz odjeću i detalje slaviti sunce i tople dane. Predstavljamo vam nekoliko naših favorita za ovo ljeto.

chufy

Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 1)
Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 2)

Sofía Sanchez de Betak odnosno Chufy je rođena u Buenos Airesu, a živi u New Yorku gdje je kreativna direktorica i modna konzultantica. U suradnji s izdavačkom kućom Assouline izdala je knjigu „Travels with Chufy“ koja je kruna njenih čestih putovanja širom svijeta. Tijekom tih putovanja sakupljala je odjeću iz svih država koje je posjetila i to ju je inspiriralo da pokrene vlastiti brend ready to wear odjeće. Brend Chufy je lansirala 2017. godine, a sve je bazirala na stilu koji se vezuje uz putovanja i nesputani boho duh, uz konstantnu suradnju s lokalnim zanatlijama koji njene ideje pretvaraju u fine odjevne komade. Iako je odjeća vrlo sofisticirana, sve je i vrlo udobno kako ne bi sputavalo žene u želji da slobodno žive i neustrašivo istražuju svijet oko sebe.

Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 3)
Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 4)

Nema Resort Wear

Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 5)
Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 6)
Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 7)

Nema je grčki brend specijaliziran za kreiranje odjeće ukrašene vezom. Njihov stil je baziran na lokalnom nasljeđu koje kombiniraju s boemskim duhom koji je snažno prisutan u svim kreacijama. Za izradu koriste prirodne materijale visoke kvalitete i pritom kombiniraju uzorke u etno stilu s onim geometrijskim kako bi tržištu ponudili nešto drugačije. Kao rezultat tu su komotne kreacije koje na prvi pogled asociraju na bezbrižno ljeto u Grčkoj, topli povjetarac i prelijepe plaže.

Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 8)
Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 9)
Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 10)

OOPSCOOL

Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 11)
Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 12)
Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 13)

Brend je u Turskoj 2014. godine osnovala Pınar Uçar Gül s idejom da tržištu ponudi luksuznu odjeću koju odlikuju odvažni printevi skrojeni u opuštene modele kao stvorene za uživanje na svježem zraku. Pored printeva u jarkim bojama koji osvajaju na prvi pogled, tu su i materijali koji su vrlo ugodni za nošenje, pa Oopscool kimono se može nositi i na najvišim temperaturama i pritom maksimalno uživati. Pinar je imala ideju da ponudi svijetu jednostavne, svakodnevne modele u tako ekstravagantnim printevima koji će krojeve učiniti posebnim i svečanim. I to joj je u potpunosti pošlo za rukom! Opčinjeni smo njenim hipnotizirajućim uzorcima.

Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 14)
Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 15)
Ovo su modni brendovi namijenjeni zaljubljenicima u ljeto (фото 16)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više